dramat o 1:15
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
dramat o 1:15
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Deszcz hamburgerów
nuta ray ventrua-ca vaut mieux... itd nie bede pisal calosci, wystarczy by znalezc
@wyznawca
Nuta składa się z czterech ćwierćnut.
Nuta składa się z czterech ćwierćnut.
Bin Laden napisał/a:
Jak masz kurwa 200 stopni w pokoju to skaczesz, bo lepiej się rozpłaszczyć o glebę nic nie czując niż 5 minut się piec, imbecylu.Jakim trzeba być idiotą żeby skakać z tak wysoka?!
wyższa szkoła latania ^^
Nadal wzruszaja rozmowy telefoniczne pasazerow samolotow porwanych: "Zawsze Cie kochalem..." "Fajnie bylo Cie spotkac..." "Sprzedawaj American Airlines"
androgenius napisał/a:
Jak masz kurwa 200 stopni w pokoju to skaczesz, bo lepiej się rozpłaszczyć o glebę nic nie czując niż 5 minut się piec, imbecylu.
Czytając twoje ostrzeżenia stwierdzam że jesteś kompletnym idiotą i dalsza konwersacja z tobą nie ma sensu.
Gdybyś obejrzał filmik to byś widział że nie wszyscy byli w zasięgu płomieni.
Xenomorph08 napisał/a:
thin666
A Ty musiałeś wybierać?
PS. think666 oczywiście
Nie wiedziałeś co napisać i wylałeś na klawiaturę wszystko co ci przyszło do głowy? Bez sensu.
Może choć jeden się znajdzie z otwartym umysłem i potrafiący myśleć, więc piszę... Sprawdźcie sobie w internecie: ZEITGEIST (jest też z napisami PL) oraz pierwszy wynik wyszukiwania po wpisaniu "filmy dokumentalne Teorie Spiskowe: 11 Września". Druga pozycja jest zrobiona tak, żeby zaciekawić widzów, czyli grają na emocjach, ale zawarte informacje są trafne.
Jest tego więcej w internecie, jednak szperanie pozostawiam zainteresowanym ;]
Jest tego więcej w internecie, jednak szperanie pozostawiam zainteresowanym ;]
Bin Laden napisał/a:
Czytając twoje ostrzeżenia stwierdzam że jesteś kompletnym idiotą i dalsza konwersacja z tobą nie ma sensu.
Gdybyś obejrzał filmik to byś widział że nie wszyscy byli w zasięgu płomieni.
A w piekarniku masz płomienie? Żeby było Ci gorąco, nie musi Cię piec żywy ogień.
Ja im skakać nie kazałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów