dramat o 1:15
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
dramat o 1:15
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
think666 napisał/a:
Mnie film chwycił za gardło. Nie życzę nikomu sytuacji, w której będzie musiał wybrać w jaki sposób zginie.
o bosh, w okresie jestes bardzo uczuciowy?
pod tym filmem widzialem dwa normalne komentarze. Reszta z was jest tak zakompleksiona ze najlatwiej pokazac sie poprzez napisanie czegos glupiego.
Szkoda tylko że media kłamią nas w żywe oczy i niektórzy z nas jeszcze tutaj myślą że to wina Al Kaidy
film tylko pokazuje, jak służby nowego jorku są zupełnie nieprzygotowane na pożary w dużych wieżowcach.. nikt mi nie wmówi, że amerykanie nie mogliby mieć techniki i sprzętu do ratowania i ewakuowania ludzi w takich sytuacjach.. tak ciężko o tych kilka śmigłowców z wysięgnikami czy jakimiś rodzajami dźwigów? bo co oni wtedy robili przez ten czas? biegali jak szczury po schodach wtc i to wszystko.. a reszta niech płonie.. i później jeszcze te patetyczne i pełne cynizmu filmiki o ich rzekomym bohaterstwie.. tak jakby strażak w Kambodży miał do czynienia z ogniem o mniejszej temperaturze czy coś... parodia... i idę o zakład, że do dziś się nic w tej sprawie nie zmieniło... 100 helikopterów nad miastem z kamerami stacji telewizyjnych, a żadnego z liną do ratowania ludzi...
Velture napisał/a:
Kurwa sram już tym 11 września. Na świecie więcej ludzi wie co stało się 11 września 2011r niż co się stało 1 września 1939r...
JEBIE MNIE 11 WRZEŚNIA! Sram nim na ciepło. Kilkaset osób umarło. Wielki mi aj waj. Amerykanie codziennie w tych swoich wojnach o niepodległość zabijają więcej niewinnych osób.
Jesteś żałosny mógłbyś chociaż powstrzymać się od takich wypowiedzi na forum. Jest to twoje zdanie i niech będzie ale mniej chociaż szacunek do tych ludzi którzy zginęli tego dnia.
ticorr napisał/a:
100 helikopterów nad miastem z kamerami stacji telewizyjnych, a żadnego z liną do ratowania ludzi...
Jak by chcieli ratowac ludzi to by ich ewakuowali przed wyburzaniem
Czy dobrze kojarze że w czasie dugiej wojny z podpalonych budynków matki dzieci na bruk musiały rzucać, a później tym samym "tunelem powietrznym" za nim skakały?
Pamięta ktoś co się wtedy stało ? ...
Wiele pokoleń, nie wie co wtedy było, co ludzie przeżyli.
Zapytasz 12 latka, a on ci powie: Nie wiem...
uświadommy innym...
A po kiego chuja mamy uświadamiać innym co wtedy się stało? Nic do historii to nie wniosło przecież...
Widać nie wiele wiesz o historii.
Doskonale pamiętam jak sobie rozjebali te wieże. Chuj nie atak terrorystyczny, ale pretekst żeby się po ropę wjebac miec musieli. "911 - Nie wygodne fakty" Jak sam tytuł mówi są tam same FAKTY, poparte DOWODAMI, a nie jakieś spekulacje czy teorie spiskowe. Jest całe na YT z lektorem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów