📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to nie fake, to z pewnością piękny sabotaż.
Polska 1 : 1 ZSRR taka prawda...myślą, że jak zmienią flagę to ludzie będą myśleć, że to inny kraj. Mentalność ludzi pozostała.
@Linekk @fejsbook
Hahaha gimbusy się powypowiadały, a w kablówce i telewizji cyfrowej jest tvp1 HD i tvp2 HD
Hahaha gimbusy się powypowiadały, a w kablówce i telewizji cyfrowej jest tvp1 HD i tvp2 HD
Dziś już przeprosili za ten błąd :]
o co wy sie kurwa gimbusy sapiecie bardzo dobrze, ze tak pokazali, niech ruscy wiedza co o nich myslimy
Gimbusy? Naprawde jestescie az tak bardzo ograniczeni? Przezwisko takie bylo modne, ale dobre kilka lat temu i to z reguly bylo naduzywane przez tych majstrów, ktorzy dopiero co to wyszli z owego gimnazjum (przyznam, ze akurat przez moj rocznik takze :p). Jednak kur** juz tego nie slyszalem dobry kawal czasu, bo to stalo sie juz poprostu nudne i przejedzone. A tutaj nagle widze, ze na sadisticu dopiero taka moda wchodzi i gdy ktos kogos tak nazwie to jest zajebisty kozak. Widzialem jak juz w jakims poscie ktos was na ten temat bardzo ladnie pocisnal, az sam nawet tam piwo dalem. To, ze jakis gowniarz ma 15lat to ma wam dorownywac inteligencja? oO
Jak ktos jest wyjatkowo glupi, ze az mozna sie z niego posmiac to nazwijcie go idiotą, kazcie mu skleic pizde i najpierw uzyc googla zanim sie wypowie w jakiejkolwiek kwestii, ale nie uzywajcie okreslenia, ktore smiesznosc stracilo dawno temu a do tego w ogole nie ma sensu.
No chyba, ze mieszkacie na takich zadupiach, ze musicie internet wiaderkami z sasiednich wsi przynosic i takie teksty dopiero tam docierają do was. A jesli tak, to jutro do jakiegos znajomego dojebcie, ze jego stary spuscil sie za szafe i go pajaki wychowaly. Naprawde, u mnie to robilo niezlą furore
Jak ktos jest wyjatkowo glupi, ze az mozna sie z niego posmiac to nazwijcie go idiotą, kazcie mu skleic pizde i najpierw uzyc googla zanim sie wypowie w jakiejkolwiek kwestii, ale nie uzywajcie okreslenia, ktore smiesznosc stracilo dawno temu a do tego w ogole nie ma sensu.
No chyba, ze mieszkacie na takich zadupiach, ze musicie internet wiaderkami z sasiednich wsi przynosic i takie teksty dopiero tam docierają do was. A jesli tak, to jutro do jakiegos znajomego dojebcie, ze jego stary spuscil sie za szafe i go pajaki wychowaly. Naprawde, u mnie to robilo niezlą furore
Jo napisał/a:
Drogie dzieci kablówki... Wiecie może teraz, że w cyfrowej telewizji naziemnej jest TVP1 HD? Ale co ja tam wiem, w gimnazjum jeszcze nie ma, zapomniałem.
Dobra dobra, te komentarze pojawiły się dla tego że pomyliłem stacje w pierwszej chwili. Napisałem że to był Polsat, gdy jak byk stoi że TVP. Więc proszę mi tu nie bulgotać bo rację mieli.
Jak na wpadkę to bardzo dobra wpadka.
Są wpadki obrażające Polaków, są "wpadki" mające na celu zindoktrynowanie społeczeństwa i inny szajs,
tutaj wpadka pośmiała się z Rosjan. W sumie też trzeba przyznać że niebezpodstawnie, w sumie to tak Polakom po komunie zostało trochę tej chujowej mentalności, tak Rosja jest przesiąknięta od zawsze mentalnością ludzi sterroryzowanych i ogłupionych
Są wpadki obrażające Polaków, są "wpadki" mające na celu zindoktrynowanie społeczeństwa i inny szajs,
tutaj wpadka pośmiała się z Rosjan. W sumie też trzeba przyznać że niebezpodstawnie, w sumie to tak Polakom po komunie zostało trochę tej chujowej mentalności, tak Rosja jest przesiąknięta od zawsze mentalnością ludzi sterroryzowanych i ogłupionych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów