no po prostu debil...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kolejny raz auto wygrało, kto będzie następnym zawodnikiem? polonez?
kurwa.. tego w białej koszuleczce to znam O_o kurwa rzadko się spotyka takich paziów na sadisticu.
jako wielki miłośnik bmw przez cały czas w tej walce byłem za samochodem, epic win!
oni wszyscy współdzielą jeden zwój mózgowy :/
łbem trzeba było jebnąć
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Fajnie poczytać coś ,o czym ludzie tak naprawdę nie wiedzą . Jak już ktoś napisał , był zakład o 5 dyszek, że mój kolega wybije szybę . Niestety nie udało mu się, na drugi dzień miał zajebiście opuchnięty łokieć . Folia na szybach to plus w tej kwestii ,że po zbiciu pokruszy się ,ale trzyma ją nadal w całości . Pozdrawiam wszystkich napinaczy-zazdrośników ,co piszą o dresach z różnych samochodów na których was nie będzie nigdy stać !
PS. Ale co ja mogę zrobić , przecież ja z domu nie wychodzę
PS. Ale co ja mogę zrobić , przecież ja z domu nie wychodzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów