Czyli kolejna osoba zniszczyła sobie życie zamieszczając filmik w internecie.
Czyli kolejna osoba zniszczyła sobie życie zamieszczając filmik w internecie.
będę klęczała koło bidetu
za drina z whiskey pociągnę druta
10 panów i jestem napruta
idź spójrz w lustro jeśli bawią cie idioci ilość piw dużo mówi o właścicielu konta jak ktoś ma 5 piw a 100 postów to pisze byle gówno logiczne nieprawdaż?? już widze w święta ile dzieci będzie nakurwiać posty na sadolu ,,idioto"
a tak btw proszę proszę widzę że sie znamy skoro nazywasz mnie idiotą ... no no co jeszcze ciekawego napiszesz gimbusie może moją biografie ? nie nie, nie odpisuj bo to żałosne
dobre! Dawaj jeszcze! Gimbusie... aż musiałem sprawdzić na google. Ilość postawionych piw straciła sens, wraz z ilością napływających 'dzieci' na forum. I jeśli określa/ło cokolwiek, to tylko wkład właściciela w rozwój tego portalu. Centurion jest dobrym przykładem, ile te twoje 400 piw znaczy.
dobre! Dawaj jeszcze! Gimbusie... aż musiałem sprawdzić na google. Ilość postawionych piw straciła sens, wraz z ilością napływających 'dzieci' na forum. I jeśli określa/ło cokolwiek, to tylko wkład właściciela w rozwój tego portalu. Centurion jest dobrym przykładem, ile te twoje 400 piw znaczy.
dobra kończę z tobą tą dyskusje o wszystkim i niczym bo szkoda mi czasu i nerwów jak myślisz że jestem dzieckiem ... to dziękuje za odmłodzenie dziękuje dobranoc
nie wróżę jej przyszłości jest na niższym poziomie niż jeden osiem L
Ja jej nawet przeszłości nie wróżę ^^
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów