Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
Machol 2013-06-19, 12:56 2
kilroy.ok napisał/a:

też mi różnica

Hindus nie ma w zwyczaju wysadzać się gdziekolwiek w imię Boga, ponadto nie lubią muslimów, stąd takie uzbrojenie na granicy z Pakistanem. Myślę, że jest to różnica na korzyść :-]

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Ivanowic 2013-06-19, 14:08
To są jakieś krzaki a nie język -.-
Pewnie jakiś rodzaj komiksu o dymaniu rogacizny
Zgłoś
czub1789 2013-06-19, 16:38
Ja jestem znafcą to jezyk hujumujudzikiewęże

jestem poje bem
Zgłoś
isotop 2013-06-19, 22:09
Telefon z oprogramowaniem na rynek indyjski, który ktoś przywiózł i sprzedał w europejskim komisie, a ten z komisu trafił w ręce Polki. Globalizacja
Zgłoś
rusofil 2013-06-19, 22:31
Niech używa po angielsku, co to za kurwa problem? A, no tak, chyba że jest jedną z tych tępych jednostek, które spierdalały z lekcji, kiedy tylko nauczyciel usiłował nauczyć ją czegokolwiek. Ale w sumie co mnie to. Walić tępych ludzi i ich problemy.
PS. Problem rodem z Szajsbuka.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
MrAdamovSky 2013-06-20, 22:16
Jeny tyle krzaków w telefonie to żem dawno nie widział
a jest taka moja zasada - im więcej krzaczków w tym większym buszu żyje dana populacja
Islamski? jak Wonsz - bo pustynie i majo kupe wenszów na pusztyni
Buddyjski? Jak Kszaczki bo Żyjo w Dżunglach i na Ljanach sie bimbajo

Życie czasem jest jak szklanka bigosu w blasku zachodzącego księżyca podczas podgrzewania na powierzchni Słońca

Bez Sensu
Ale bywa Zabawnie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów