komentarz z mistrzów
podpis użytkownika
To tylko kawałeczek p🤬lonego komentarza, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę.
Tia... Są ludzie którzy mają alergię na różne rzeczy i córki mojego sąsiada mają silną alergię na gluten i jak zjedzą coś z glutenem to dostają wstrząsu anafilaktycznego, sraki, rzygania i wypieków na skórze a potem lądują na oiom'ie.
Za to gardzę wszystkimi ludźmi którzy nie mają alergii glutenowej a w sklepach pytają o produkty bezglutenowe bo w necie się naczytali, że gluten zabija.
A jeszcze bardziej gardzę tymi j🤬ymi reklamami produktów które nigdy nie miały glutenu bo z racji swojego składu mieć go nie mogły. Ostatnio w jakimś tesco widziałem wędzoną rybę w opakowaniu z napisem "Bez glutenu"... K🤬a mać... serio?
Tak jak te p🤬lone płatki kukurydziane cornflakes czy jakoś co kilka p🤬d w reklamie je wp🤬la i mówią, że nie czują różnicy między starymi płatkami a tymi bezglutenowymi... NO SHIT! Ciężko wyczuć różnicę w NOWYCH płatkach kukurydzianych bez glutenu które mają taki sam j🤬y skład i proces produkcyjny jak stare płatki... które też nie miały j🤬ego glutenu bo kukurydza nie ma p🤬lonego glutenu k🤬a wasza mać.
A i wóda raczej glutenu nie zawiera.
@Velture nie chce mi się wierzyć że dostaje wstrząsu - sraczka i bule brzucha może wymusić organizm. Może to być coś innego, co po prostu było w tym jedzeniu akurat.
moje kurki są bezglutenowe. chcesz spróbować?![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
mówią, że nie czują różnicy między starymi płatkami a tymi bezglutenowymi... .
@up to zapraszam do mnie! kurki wolnobiegające cały dzionek, żółtka jajek żółciutkie jak dupa osy, do tego sąsiad ma tylko 2 krowy i w zeszłym roku mu UE dop🤬liła karę za UWAGA!!! nadprodukcję mleka (z dwóch krów k🤬a ich p🤬lona zaj🤬a w dupę k🤬a mać), więc mleczko też świeżutkie i pachnące. we wsi obok mieszka Jakub Wędrowycz, a za miedzą mam sąsiada, który na moje koty wnyki zakłada, a pod sklepem raz w tygodniu ktoś komuś mordę obije. słowem! prawdziwa wieś!!!
Ale czują różnicę między cołą a pepsi ;-P
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Tia... Są ludzie którzy mają alergię na różne rzeczy i córki mojego sąsiada mają silną alergię na gluten i jak zjedzą coś z glutenem to dostają wstrząsu anafilaktycznego, sraki, rzygania i wypieków na skórze a potem lądują na oiom'ie.
Za to gardzę wszystkimi ludźmi którzy nie mają alergii glutenowej a w sklepach pytają o produkty bezglutenowe bo w necie się naczytali, że gluten zabija.
A jeszcze bardziej gardzę tymi j🤬ymi reklamami produktów które nigdy nie miały glutenu bo z racji swojego składu mieć go nie mogły. Ostatnio w jakimś tesco widziałem wędzoną rybę w opakowaniu z napisem "Bez glutenu"... K🤬a mać... serio?
Tak jak te p🤬lone płatki kukurydziane cornflakes czy jakoś co kilka p🤬d w reklamie je wp🤬la i mówią, że nie czują różnicy między starymi płatkami a tymi bezglutenowymi... NO SHIT! Ciężko wyczuć różnicę w NOWYCH płatkach kukurydzianych bez glutenu które mają taki sam j🤬y skład i proces produkcyjny jak stare płatki... które też nie miały j🤬ego glutenu bo kukurydza nie ma p🤬lonego glutenu k🤬a wasza mać.
podpis użytkownika
Nieproporcjonalnie wiele