📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaka to musi być wyk*rwista siła, żeby podnosić miasteczko w powietrze. O.o
chcialbym zeby tak wszystko pierdolnelo w pizdu i nic nie zostalo.
Mogli jebnąć w ciapatych.
nie znam / interesuję się tym za bardzo, ale sorko te eksplozję powoduję skażenie środowiska i robi się je też pod wodą, a wszystkie morza i oceany są połączone. To jakoś to przypadkiem nie szkodzi??
nowy sposób na pozbycie się kreta z ogródka
Dzisiaj tam jest plantacja pomidorów albo jakiś innych warzywek, na pewno rosną jak na drożdżach
skoro to była atomówka o mocy 5Mtnt, to wyobraźcie sobie teraz największą odpaloną bombę wodorową w historii (oczywiście rosja) - 50Mtnt. Ponoć sejsmografy na całej ziemi zarejestrowały wstrząs.
A i tak najlepsze jest to że jakiś tam chuj niby dowódca kazał skonstruować bombę 100Mtnt. Gdyby to pierdolnęło dopiero by było ciekawie.
A i tak najlepsze jest to że jakiś tam chuj niby dowódca kazał skonstruować bombę 100Mtnt. Gdyby to pierdolnęło dopiero by było ciekawie.
Trzeba przyznac, ze maja rozmach skurwisyny
swoją drogą zakładając teoretycznie jeżeli byśmy mieli kontakt z niemiłymi istotami z kosmosu, ciekawiłoby mnie czy taka bomba zdołała by choć ryski zrobić na karoserii statku kosmicznego kosmitów. chociaż wytwarzane ciepło raczej stopi każdy metal...
hrns, co ty pierdolisz, T3ar pierwotnie miał mieć faktycznie te 100MT, jednak przyszli po rozum do głowy i ograniczyli moc do bagatela 55MT.
ten film ma ze 100 lat
skąd wy to odkopujecie?
skąd wy to odkopujecie?
O kurwa takie pizganie podłożem i "tylko 6,8 w skali Richtera :O Wolę nie myśleć jak wyglądają mocniejsze trzęsienia ziemi i jak ludzie giną w czymś takim.... chociaż jakby się zastanowić to na hardzie brakuje filmiku live z czymś takim. A jeszcze jakby to się zdarzyło u ciapatych... ale by było piw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów