📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba administrator ma auto na gaz bo za komentarz "gaz jest do kuchenek" kolega dostał warna... wtf? I kolega miał racje GAZ JEST DO KUCHENEK!
W przypadku wybuchu auta na gaz (bez materiałów wybuchowych itd) zdarzenie wyglądałoby w sposób następujący:
Taumantis napisał/a:
chyba administrator ma auto na gaz bo za komentarz "gaz jest do kuchenek" kolega dostał warna... wtf? I kolega miał racje GAZ JEST DO KUCHENEK!
Ależ oczywiście, że gaz jest do kuchenek. Poza tym jeszcze do zapalniczek i samochodów.
Co do filmiku to nawet w amerykańskich filmach samochody aż tak nie wybuchają.
łooo matkoo, znowu gaz obrażajo. "Do tej pory nie zarejestrowano przypadków wybuchu instalacji przy prawidłowym użytkowaniu i serwisowaniu. Badania dowodzą, że rozerwanie zbiornika nie jest możliwe, a w czasie wypadku do zapalenia pojazdu dochodzi zazwyczaj z powodu rozlanej benzyny." Wybuchająca instalacja lpg to tylko mit. Jak ktoś ma wątpliwości to poczytać ile obowiązkowo zabezpieczeń ma każdy zbiornik gazowy(http://www.lpg-instalacje.com/aktualnosci/zabezpieczenia-lpg-zbiornik/), a dla przeciwwagi ile ma benzynowy, który notabene jest zazwyczaj z... topliwego tworzywa.
wiecie co? mi to brakuje ostatnio jakiegoś allahu akbar, pierdolnięcia i zmasakrowanego ciapka na podłodze... jakby ktoś mógł znaleźć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów