Floryda: 1 osoba nie żyjea 5 zostało rannych po eksplozji łodzi w marinie w Fort Lauderdale. Nie jest też jasne, co było przyczyną wybuchu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Stanach pracuję jako licencjonowany kapitan małej łodzi w Nowym Jorku, a także jako pomocnik straży przybrzeżnej. Miałem zamiar zrobić to samo, co właśnie napisałeś. Wybuch prawdopodobnie był spowodowany nagromadzeniem się oparów paliwa wewnątrz komory silnika i zęzy, co spowodowało zapłon reszty benzyny.
I see this happen alot here.
I see this happen alot here.
Dlatego ja zawsze po wszamaniu kebsa z baraniną na ostrym, idę za dwójeczką na ląd pod krzaki.
Dla zainteresowanych: ten jacht w tle to AMARYLLIS super, jest do wynajécia z obsugá.
pozdrawiam
pozdrawiam
Propan wyjebało
Ładne sztuki w tej wodzie pływają.
Klasyk. Nagromadzone opary paliwa.
Sea Ray np. montuje w swoich łodziach specjalne wentylatory w pokrywie silnika, które mają zapobiegać takim sytuacjom jak na filmie .
Jak się posiada motorówkę to warto sobie wyrobić nawyk podnoszenia osłony silnika żeby opary mogły się wywietrzyć.
Sea Ray np. montuje w swoich łodziach specjalne wentylatory w pokrywie silnika, które mają zapobiegać takim sytuacjom jak na filmie .
Jak się posiada motorówkę to warto sobie wyrobić nawyk podnoszenia osłony silnika żeby opary mogły się wywietrzyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów