Jedna osoba zginęła, a dwie zostały ranne w wyniku wybuchu na stacji benzynowej w Zgorzelcu. Do eksplozji doszło w czasie prac remontowych.
Jedna osoba zginęła, a dwie zostały ranne w wyniku wybuchu na stacji benzynowej w Zgorzelcu. Do eksplozji doszło w czasie prac remontowych.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abonament trzeba płacić!! A na dachu podziemnego zbiornika zginą!!
Sam się nakręcasz Gościu
Zginą? Ty jebany nieuku! ZGINĄŁ kurwa!!!
Znałem typa co zginął odemnie ze wsi
Ja go lepiej znałem, ja wszystkich znam.
To jest przykład jak TV kłamie. Wmawiano nam że jedna z osób wylądowała na dachu. Tu widać dwie osoby ranne i można się domyślić, że trup w zbiorniku. Ha tfu. Dobrze, że abonamentu nie płacę.
gość nie dość że przygłup to jeszcze 21 przygłupów mu piwo postawiło...
To jest przykład jak TV kłamie. Wmawiano nam że jedna z osób wylądowała na dachu. Tu widać dwie osoby ranne i można się domyślić, że trup w zbiorniku. Ha tfu. Dobrze, że abonamentu nie płacę.
Ja tu nie widzę dwóch osób rannych, jedna być może tak i przypuszczenie, że w zbiorniku ktoś został. Niesamowity jest twój umysł pełen wyobrażeń i domysłów, a na koniec oplucie telewizji. Suma sumarum oczywiście, że im się należy, ale taką dedukcją to nikogo nie porwiesz. PS: ale zajebiście pierdolnęło
Ja tu nie widzę dwóch osób rannych, jedna być może tak i przypuszczenie, że w zbiorniku ktoś został. Niesamowity jest twój umysł pełen wyobrażeń i domysłów, a na koniec oplucie telewizji. Suma sumarum oczywiście, że im się należy, ale taką dedukcją to nikogo nie porwiesz. PS: ale zajebiście pierdolnęło
no napewno ci goście co stali przy ujściu tego ognistego wyziewu patrząc prawie że do środka, nie odnieśli żadnych obrażen
Co on w tym zbiorniku robił, że doszło do wybuchu? Faje chciał zapalić?
Z tego co ja słyszałem, to robił juz odbior, podobno jak były prace to chodził tam jakiś wentylator czy dmuchawa żeby opary wyciągało na zewnątrz, podobno podczas odbioru tego nie było, I chłop niby przesunął drabinę i nastąpił wybuch, ale to nic potwierdzonego
no napewno ci goście co stali przy ujściu tego ognistego wyziewu patrząc prawie że do środka, nie odnieśli żadnych obrażen
Ci dwaj mają poparzone gęby
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów