18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

Jedna osoba zginęła, a dwie zostały ranne w wyniku wybuchu na stacji benzynowej w Zgorzelcu. Do eksplozji doszło w czasie prac remontowych.

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
T................k 2023-01-21, 19:58
Znałem typa co zginął odemnie ze wsi
Zgłoś
Halman2 2023-01-21, 20:07 6
Masturbator18 napisał/a:

Abonament trzeba płacić!! A na dachu podziemnego zbiornika zginą!!
Sam się nakręcasz Gościu

Zginą? Ty jebany nieuku! ZGINĄŁ kurwa!!!
Zgłoś
Siarek94 2023-01-21, 21:29 2
Tuston_bobczak napisał/a:

Znałem typa co zginął odemnie ze wsi

Ja go lepiej znałem, ja wszystkich znam.
Zgłoś
smc 2023-01-21, 21:38
Göerlitz samozapłon maszynu.
Zgłoś
mutissj 2023-01-21, 22:07 1
mamy powtórkę, bo 5-10 lat temu była w zgorzelcu podobna sytuacja,
Zgłoś
Smoczoor 2023-01-21, 23:11 4
dogip napisał/a:

To jest przykład jak TV kłamie. Wmawiano nam że jedna z osób wylądowała na dachu. Tu widać dwie osoby ranne i można się domyślić, że trup w zbiorniku. Ha tfu. Dobrze, że abonamentu nie płacę.

gość nie dość że przygłup to jeszcze 21 przygłupów mu piwo postawiło...
Zgłoś
Arapzor 2023-01-21, 23:55 9
Jestem że Zgolca i wiem z relacji znajomego jak to wyglądało. Gość (a raczej korpus) wpadł do magazynu z alkoholem. Z reszty zostały same kości, głowa była zmiażdżona jak placek, ciuchy spalone no i nogi urwało spalone i w strzępach.
Zgłoś
kernelstrong 2023-01-22, 9:01
dogip napisał/a:

To jest przykład jak TV kłamie. Wmawiano nam że jedna z osób wylądowała na dachu. Tu widać dwie osoby ranne i można się domyślić, że trup w zbiorniku. Ha tfu. Dobrze, że abonamentu nie płacę.

Ja tu nie widzę dwóch osób rannych, jedna być może tak i przypuszczenie, że w zbiorniku ktoś został. Niesamowity jest twój umysł pełen wyobrażeń i domysłów, a na koniec oplucie telewizji. Suma sumarum oczywiście, że im się należy, ale taką dedukcją to nikogo nie porwiesz. PS: ale zajebiście pierdolnęło

Zgłoś
killua 2023-01-22, 16:06
kernelstrong napisał/a:

Ja tu nie widzę dwóch osób rannych, jedna być może tak i przypuszczenie, że w zbiorniku ktoś został. Niesamowity jest twój umysł pełen wyobrażeń i domysłów, a na koniec oplucie telewizji. Suma sumarum oczywiście, że im się należy, ale taką dedukcją to nikogo nie porwiesz. PS: ale zajebiście pierdolnęło

no napewno ci goście co stali przy ujściu tego ognistego wyziewu patrząc prawie że do środka, nie odnieśli żadnych obrażen
Zgłoś
dsk4rav 2023-01-23, 10:04 20

"...Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu a następnie pokona doświadczeniem..."
Zgłoś
Penton 2023-01-23, 10:15
Co on w tym zbiorniku robił, że doszło do wybuchu? Faje chciał zapalić?
Zgłoś
dsk4rav 2023-01-23, 10:27
Penton napisał/a:

Co on w tym zbiorniku robił, że doszło do wybuchu? Faje chciał zapalić?

Z tego co ja słyszałem, to robił juz odbior, podobno jak były prace to chodził tam jakiś wentylator czy dmuchawa żeby opary wyciągało na zewnątrz, podobno podczas odbioru tego nie było, I chłop niby przesunął drabinę i nastąpił wybuch, ale to nic potwierdzonego

killua napisał/a:

no napewno ci goście co stali przy ujściu tego ognistego wyziewu patrząc prawie że do środka, nie odnieśli żadnych obrażen

Ci dwaj mają poparzone gęby

"...Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu a następnie pokona doświadczeniem..."
Zgłoś
Yatusza 2023-01-23, 15:01
Widać jak leci w 5 sekundzie
Zgłoś
postpost 2023-01-23, 15:15
Co to jest za zdjęcie??
Zgłoś
T3RMINATOR 2023-01-23, 20:27
Facet co wleciał przez dach.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów