18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Wybuchający słoń
A................h • 2012-08-25, 20:02
Nakarmili słonia grochówką.
A po kilku godzinach....

A tak na serio, to nie mam pojęcia co tam się stało

Zgłoś
BrunerOvned 2012-08-25, 22:38 8
A on tam gdzieś nie zahaczył o brzozę? Bo niewyraźnie widać, mgła jakaś...

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
mario7778 2012-08-25, 22:47
duma go rozniosla ze w telewizji bedzie!!!
Zgłoś
soadfan 2012-08-25, 23:05
Ja jebe... to musiał być Tommy Lee Jones z kalibrem 220 volt!
Zgłoś
ru_ziolo 2012-08-26, 0:12
Fake się stał i tyle.
Zgłoś
MaestroRCS 2012-08-26, 1:54
Oki, dostałeś ode mnie 15 piwo. Niech jakiś sadolowy spec na głownej opisze, jak to sie stalo
Zgłoś
Lasarr 2012-08-26, 1:58 4
mag44 napisał/a:

Wiecie czemu słoń ma czerwone oczy?
Żeby mógł się schować jarzębinie.

Widzieliście kiedyś słonia w jarzębinie?

Nie, bo sie dobrze schowal

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Zgłoś
Młynarz2033 2012-08-26, 2:09 1
Widać , słoń ma arabskie korzenie
Zgłoś
VanHelsingPL 2012-08-26, 2:20 1
Awesome! Fake...
Zgłoś
iMarcos 2012-08-26, 2:22 2
On po prostu wpisał sobie "kill" w konsoli.
Zgłoś
Knutsen 2012-08-26, 2:34 7
Wiem kto mu to zrobił.

Zgłoś
D................2 2012-08-26, 3:10
Chyba ja jedyny ubolewam nad życiem tego słonia:( [*] peace bro
Zgłoś
Lasarr 2012-08-26, 3:48 1
Słoń spacerował po dżungli gdy nagle zobaczył ptaszka.
-Ptaszku dam ci woreczek owsa jak zrobisz mi paju-paju.
Ptaszek zgodził się i zaczął robić paju. Wleciał słoniowi do dupy i wyleciał przez trąbe a kiedy to robił słoń krzyczał ooooo paju oooo paju paaaaju!
Słoniowi jednak nie wystarczyło jedno paju-paju - chciał jeszcze! Znowu dał ptaszkowi woreczek przenicy w zamian za paju. Ptaszek wleciał do dupy słoniowi , słoń krzyczy -Paaaaju, ooo dobre paju! Gdy ptaszek już miał wylecieć przez trąbe to przebiegły i chciwy na paju słoń wsadził sobie koniec trąby w dupala i z rozkoszą wyjęknął OOOOO PAJU! WIECZNE PAJU!!!

i sie ptaszek wkurwil i odpalil granat od dziadka z wehrmachtu.

Wiem pierdolnik i przeklejone, ale nie bardzo panuje nad klawiatura wiec nie przeredaguje

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Zgłoś
TelewiZorro 2012-08-26, 5:13 1
mozliwe ze zadzialali chlopaki ktorzy karmili mewy srodkiem na sranie
Zgłoś
Dzedaj87 2012-08-26, 7:53
Kiedyś oglądałem reportaż gdzie mówiono że dla zabawy czarnuchy smarują specjalnie spreparowany granat masłem orzechowym. No ale w tym wypadku kamera kogoś szuka więc pewnie słoń dostał kulkę dużego kalibru :p choć żeby nie było to napiszę, żeby później mieć satysfakcje: FOTOMONTAŻ!
Zgłoś
Dr.Val 2012-08-26, 9:14
znam prawdziwą historię tego słonia... niestety... od rana był karmiony mentosami i popił colą :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów