Chyba info jest nie prawidłowe wątpię żeby ktoś przeżył oto zdjęcie tego jeepa
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolego nie zapominaj, że to Rosja..
Jeep na filmie jest czarny jak dupa szatana a na zdjęciu biały jak prawdziwy aryjczyk.
Więc zdjęcie nie z tego wybuchu.
Słabo przygotowana wstawka.
to jest zdjęcie tego czarnego pojazdu nie wiem jak mam ci tłumaczyć bo się na tym nie znam zapewne przez ogień stracił kolor poczytaj na google może coś znajdziesz na temat tego zjawiska pozdrawiam
+ filmik jeszcze jak ma kolor czarny w 5 sec + patrz przód auta na foto
Jeep to kórwa marka , a wyleciała w powietrze Toyota Land Cruiser .
To tak jak na babe z kutasem mówić kobieta .
en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Land_Cruiser
Toyota's version of a Jeep-like vehicle and production started in 1954 ble ble ble
Oczywiście znajdą się głupie pizdy co muszą się przyjebać do wszystkiego
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Land_Cruiser
Toyota's version of a Jeep-like vehicle and production started in 1954 ble ble ble
Oczywiście znajdą się głupie pizdy co muszą się przyjebać do wszystkiego
Toyota w wersji Jeepopodobnego pojazdu - to jest to samo? divx94, przytaczasz cytaty, a sam nie łapiesz ich sensu
"Dżipy", to mówią na wszystkie auta terenowe dzieci w przedszkolu. A więc Jeep to Jeep, Toyota to Toyota, a ogólnie można powiedzieć samochody terenowe
Toyota w wersji Jeepopodobnego pojazdu - to jest to samo? divx94, przytaczasz cytaty, a sam nie łapiesz ich sensu
"Dżipy", to mówią na wszystkie auta terenowe dzieci w przedszkolu. A więc Jeep to Jeep, Toyota to Toyota, a ogólnie można powiedzieć samochody terenowe
No to chuj zostane dzieckiem z przedszkola według twojego toku myślenia jebie mnie twoja opinia i innych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów