18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
Wyburzanie budynków w Glasgow
D................k • 2013-05-07, 11:55

Profesjonalna robota.
Zgłoś
Kserx 2013-05-08, 12:44 4
9/11 osób ten temat się nie spodoba
Zgłoś
Mimson 2013-05-08, 12:52
Kiedy wyburzają resztę?
Zgłoś
AlexDrake 2013-05-08, 12:56
Amba fatima - był wieżowiec i go ni ma.
Zgłoś
VonHaiPaue 2013-05-08, 12:58 10
Podobne z zajebistym efektem dźwiękowym

Zgłoś
Maciek22377 2013-05-08, 12:59 1
Czego te kurwy tak drą ten ryj jakby się świat zawalić miał ;/
Zgłoś
dex6969 2013-05-08, 13:07
Prawie jak WTC!
Zgłoś
fifif 2013-05-08, 14:36 1
W pierwszym filmiku detonacja brzmiała jak seria z m16
Zgłoś
zerwikaptur 2013-05-08, 15:24
mieszkałrem w takim czymś w edinburghu w szkocji ,melina straszna robactwo brud smród kilka razy gorzej niż w najgorszym blokowisku w Polsce jeszcze ta szkocka patologia jebane ćpuny nawalone psychotropami suche to to szare na twarzy lataja ze strzykawkami i wrzeszcza giw mi many aj chew aids faking asol hehhehe ciapaci to sraja w gacie jak im tak w sklepie sie zjawia delikwent od nas biora jaranie mówia że polacy maja najlepsze i na wadze nie walone
Zgłoś
herbalix 2013-05-08, 16:37
RagicMabbit napisał/a:

a w Krakowie z "szkieletorem" pierdolą się od lat...

bo szkieletora oni budują dopiero
Zgłoś
Lisado 2013-05-08, 19:38
Ja kurwa kobiet nie zrozumiem. bójka, drze mordę, wypadek też drze mordę. Nawet jak wyburzają budynek to też drze mordę. Ja się pytam w jakim celu?
Zgłoś
Loaloa 2013-05-08, 20:53
To nie w tym budynku mieszkał jeden z chłopaków w "Trainspotting"?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów