W wypadku zginął 29-latek, kilka osób zostało rannych.
W wypadku zginął 29-latek, kilka osób zostało rannych.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bug w fizyce... wszędzie się może zdażyć
Nawet w głupim słowie zdarzają się bugi.
Przedziwna zmiana wektora siły. Nie ogarniam czemu te cegły tak wystrzeliły na bok. Fizyka ciągle zaskakuje.
Bo to ruskie cegły
To ruski wszystko jest mozliwesolidnie jebło oni te ściany z trotylu robią ?
Tak, mam niemiłosierny ból dupy - do wczoraj mi zwisało, czy kacap żyje czy nie, ale dziadek raczył mi wyjaśnić różnicę między niemcami zajmującymi wieś, a ruską zarazą najeżdżającą ją i od tego czasu kotwica w plecy ruskim gnidom.
No i piwo dla Firefoxa za nie przypierdalanie się do "rusek" i "niemiec" pisanych poprawnie z małej litery.
Generalnie efekt niesamowity, ale jak oglądam to kilka razy z rzędu to widzę, co się stało. ten ułamany blok w momencie zetknięcia z ziemią przełamuje się jeszcze na pół. Siła, z jaką ciągnik wyciągał ścianę, juz dawno zniknęła i teraz ważne jest tylko przyciąganie ziemskie. a ponieważ blok spada pod kątem, nachylony w kierunku kamerzysty... to górna część bloku, ułamana, nabiera rotacji - po prostu stacza się z dolnej połowy.
Na mój gust to nie sądzili, że zaprawa między cegłami praktycznie w ogóle nie trzyma. Założyli, że blok jebnie i koniec, ale widocznie ci, co tę ścianę budowali, byli jeszcze gorsi od nich xD
Generalnie efekt niesamowity, ale jak oglądam to kilka razy z rzędu to widzę, co się stało. ten ułamany blok w momencie zetknięcia z ziemią przełamuje się jeszcze na pół. Siła, z jaką ciągnik wyciągał ścianę, juz dawno zniknęła i teraz ważne jest tylko przyciąganie ziemskie. a ponieważ blok spada pod kątem, nachylony w kierunku kamerzysty... to górna część bloku, ułamana, nabiera rotacji - po prostu stacza się z dolnej połowy.
zapomniales dodac:
jestem ekspertę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów