18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (15) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurvipiccolo 2018-04-06, 23:41 1
Dostanie bawełniany opatrunek
Zgłoś
jbone 2018-04-07, 7:19 2
oni w ameryce nie używają młotków do odkryli pistolety do gwoździ.
Zgłoś
lordindycznik 2018-04-07, 9:23
@ up Noniesondze

Gamoniu, bo nie chcę Cię gorzej określić, chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi, chciałeś być śmieszny, nie wyszło
Zgłoś
alpha100f 2018-04-07, 9:39 3
Niestety musieli wyciągnąć, żeby się zakażenie do gwoździa nie wdarło
Zgłoś
waloos 2018-04-07, 10:03
@lordindycznik i ten drugi co się wadzicie - wy chyba nie ogarniacie, że to jest USA a tam się z młotkami nie pierdolą. Mają do gwoździ pistolety i pewnie murzyn sobie pierdyknął w palca bo chciał robić szybko.
Zgłoś
Daniel01 2018-04-07, 10:45
jestem chirurgiem i zalecił bym obcięcie ręki przy samej dupie.......... tyle w temacie............
Zgłoś
hardfall 2018-04-07, 11:53
Nigger fail przeczytalem na poczatku
Zgłoś
B................r 2018-04-07, 12:03
@up lirdindycznik
No na przykład pistoletem do gwozdzi. Człeko kształtny czarnuch kładzie materiał papo podobny, drugi napierdala pistoletem do gwozdzi co 30 cm. Może sie zdarzyć ... Nie wykluczam tutaj rasizmu moim skromnym zdaniem był to przypadek. Jestem sędzią ekspertem. Dziekuje
Zgłoś
lordindycznik 2018-04-07, 12:08
@ up papy nie przybija się co 30 cm rozumiem wasz tok rozumowania, że pośpiech, że czarny, że USA itp.

No ale jak
Zgłoś
-UnStopaBle- 2018-04-07, 12:23
zauważyliście że jak go zaczęli tum czymś smarować to kolor zaczął schodzić?
Zgłoś
B................r 2018-04-07, 13:08
@up lordindycznik
Pape kładzie sie na lepiku, nie trzeba jej wówczas przybijać. Mowa o papo dachówce ją sie przybija co 30 cm, a blache żebrowaną co 3 żeberka. Jak sie nie znasz to zamknij pape. JA jestem ekspertem, pilotem mysliwca, chirurgiem plastycznym. Dziękuje

@up lordindycznik
Pape kładzie sie na lepiku. Papo dachówke przybija sie dokładnie co 30 cm. Blache żebrowaną co 3 żeberka co jest równe 30 cm. jak sie nie znasz to zamknij pape. Jestem ekspertem pilotem mysliwca i chirurgiem plastycznym

@up lordindycznik
Pape kładzie sie na lepiku. Papo dachówke przybija sie dokładnie co 30 cm. Blache żebrowaną co 3 żeberka co jest równe 30 cm. jak sie nie znasz to zamknij pape. Jestem ekspertem pilotem mysliwca i chirurgiem plastycznym

@up lordindycznik
Zgłoś
kopnijkota 2018-04-07, 14:06 1
pierdolony chciał zajebać gwoździa
Zgłoś
lordindycznik 2018-04-07, 14:49
@ up BoBmaster

To skąd się wzieły te gwożdzie papiaki skoro pape kładzie się na lepik ? No i papo dachówka to wymysł dość niedawny, natomiast blache żeberkową po co przybijać jak można przykręcić i i co w sytuacji kiedy żeberka są różnej szerokości bo są różne wzory ??
Zgłoś
T................k 2018-04-07, 17:45
Ja pierdolę, jakie brudne łapy.
Zgłoś
ZajętyPelikan 2018-04-07, 22:16
@lordindycznik

Oj chłopie już wymyślasz aby tylko na twoje wyszło.
Jak kładłem gonty na budę, to dodatkowo dawałem 3 gwoździki na każdy płat. Później to jeszcze palnikiem podgrzałem aby lepik puścił... więc jak ktoś sobie papiaka użyje to czemu nie?

A co do blachy falistej, to sobie możesz wkręcać wkręty nawet co 1 falę, nikt cię nie zabije jak zrobisz to w taki sposób, ale jest to zwyczajnie nieekonomiczne. Natomiast jakoś tak się przyjęło, że dla zwykłej blachy o fali trapezowej walimy co 3 dolinę.

A co do gwoździa w palcu, też za cholerę nie wiem jak można sobie coś takiego zrobić. A już w ogóle nie rozumiem jak można z taką pierdołą lecieć na SOR... Kiedyś jak się stanęło na desce z gwoździem, to się po prostu wyciągało, polało wodą utlenioną i obserwowało czy nie wdało się zakażenie... a teraz to z byle gównem się bieda do lekarza, takie nędzne czasy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem