📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widać, że tego właśnie potrzebowała
taka uradowana po tym była
taka uradowana po tym była
Po ilości piw przy mojej wypowiedzi a po ilości piw przy komencie typa z obrazkiem ''col story brow" stwierdziłem że mało z was ludzi rucha.
@ up
no co Ty.
@ up
no co Ty.
Massivee napisał/a:
Fajna sucz pewnie w (na) obozie się ruchali.
Pamiętam przygodę z gibnazjum jak mnie całą drogę z Pomorskiego do Tatr (a to długa droga busem prawie ją zakurwiłem tam) wkurwiała wyzywała jedna laska z o rok młodszej klasy. Na obozie już mnie nie wkurwiała wręcz ją pokochałem.
Dzisiaj mamy 2 dzieci 2 psy i dom na górce. (nie no zwyczajnie ją wyruchałem i nigdy więcej jej nie widziałem)
Sory ale w opisie masz napisane 33 lata. Ja mam 29 i jakoś nie chodziłem do gimnazjum. Musiałeś chyba co najmniej po 3 lata w każdej klasie kiblować.
2kes napisał/a:
Sory ale w opisie masz napisane 33 lata. Ja mam 29 i jakoś nie chodziłem do gimnazjum. Musiałeś chyba co najmniej po 3 lata w każdej klasie kiblować.
W opisie wieku można napisać że ma się 99 lat co nie zmienia faktu że internet to kłamca. Tak naprawdę to mam 21 więc wszystko wyjaśnione ?
A 33 to moja ulubiona liczba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów