📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I co? Zdążył? Bo ładuje się już trochę filmik, a muszę wyjść i jestem ciekawy..
Już pomijając, ze nie uciekł w bok (chociaż też tak nie powinno się robić, bo może odbić, kto wycinki robi ten wie) to jeszcze zamiast naciąć klin i napychać z tyłu, to ciągnie lina od frontu. Brawa :absurd:
[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-04-17, 09:46 ]
Już już Bo Ci facetka uwage wpisze
nie wiem co to jest za pierdolenie naokrągło o długim buforowaniu. mi się zawsze wczytuje od razu. wyłączcie torrenty na waszych chujowych wiejskich netach to od razu przyspieszy.
Morfi717 napisał/a:
nie wiem co to jest za pierdolenie naokrągło o długim buforowaniu. mi się zawsze wczytuje od razu. wyłączcie torrenty na waszych chujowych wiejskich netach to od razu przyspieszy.
To masz szczęście. Przed 1:00 a buforuje się jakby miało zaraz się zesrać. Ja pomimo Internetów 30/2 (pobieranie/wysyłanie), bez żadnych "DO", a filmik się buforował dłużej niż oglądałem.
speedtest.net/my-result/4295244355
Tak mi się skojarzyło
kamilchw napisał/a:
To masz szczęście. Przed 1:00 a buforuje się jakby miało zaraz się zesrać. Ja pomimo Internetów 30/2 (pobieranie/wysyłanie), bez żadnych "DO", a filmik się buforował dłużej niż oglądałem.
speedtest.net/my-result/4295244355
To i tak musi być coś na rzeczy ja mam raptem 24 mb/s i ZAWSZE mi śmigają filmik odrazu. Wkurwiają juz te komentarze o ciagłym buforowaniu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów