Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak by jej tą rękę wsadził w pizde to by nią tak nie huśtało hej
Jak by jej w pizde wsadził to by miał zajebistą pacynke
To znaczy, że jak podchodzi do Ciebie przystojny koleś to może Cię wymacać?
A gdzie tu mowa o macaniu ? Koleś jest przystojny - ma powodzenie u lasek i z pewnością ma dziewczynę. Ale co będę tłumaczyć chłopcu który cycuszki widuje tylko w formacie jpg...
A gdzie tu mowa o macaniu ? Koleś jest przystojny - ma powodzenie u lasek i z pewnością ma dziewczynę. Ale co będę tłumaczyć chłopcu który cycuszki widuje tylko w formacie jpg...
Skad taka pewnosc, ze ma dziewczyne? Moze tylko pierdoli jak go najdzie ochota i niebawi sie w hodowanie jakiejs kwoki przy uchu. Wy dziewuszki od razu byscie chcialy zwiazki zakladac, zeby miec komu pierdolic farmazony.
Passea88 napisał/a:
@up
IMHO Koleś jest na tyle przystojny, że nie musi kombinować żeby dotknąć
To znaczy, że jak podchodzi do Ciebie przystojny koleś to może Cię wymacać?
To ona musi kombinować, żeby ktoś ją wymacał
Nie martw się, ja mam cycki na wylączność, a tak w ogóle masz kompa w kuchni czy ki chuj?
Koleś jest przystojny - ma powodzenie u lasek i z pewnością ma dziewczynę.
czyli nie wiadomo czy ma, na pewno PEDAŁ
Fajna dupa, fajne miejsce to on sobie z niej ciężary robi...
Ja podniose 100 kilo obiema rekami to i 50 jedna reka tez dam rade.
Ale wycisnąć na klatę, a na barki to inna sprawa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów