dźwięk z rury
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
A coś mi właśnie nie pasowało, że tak powoli obroty spadają...
Ja to bylem tak skupiony na czekaniu, ze z tej rury cos wystrzeli poparzajac kamerzyste i ludzi dookola, ze nawet nie zwrocilem uwagi, ze ten samochod to pierdzi zamiast mruczec
No nie nabrałem się. Nikt kto często V8 słyszy się nie nabierze.
Nice try anyway
Nice try anyway
Nabrałeś mnie też, ale słuchając tego stwierdziłem, że chujowo to brzmi, słyszałem f430 na żywo i w ogóle bez porównania, ale jak kamera poszła na drei'ke vr6 to już wiedziałem czemu szału nie ma;)
wszystko ok, ale z wydechu nie lecialo nic dlatego bylo cos nie tak
Mówcie co chcecie... Ale dźwięk wydechu tego golfa na prawdę ładny i nie wstydziłbym się gdyby mój samochód tak brzmiał. Nie to co przepalony tłumik albo lepiej bez tłumika jak to dresy w swoim bmw 1.6 + LPG z chuj wiek jakiego roku lubią mieć ;]
rottunio napisał/a:
ferrari to i tak fiat
lambo kurwa
lambo to VAG. A najlepiej im wychodzą ciągniki rolnicze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów