📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jebany wyłączył mu światło i ululał do snu
reakcja bramkarza właściwa ale te łapy w kieszeniach..nieprofesjonalnie
Hasta luego, cabrón
Co trzeba mieć we krwi żeby z taka posturą startować do takiego wielkiego chłopa?
Jednym popchnieciem jebnol w niego jak tramwaj w motocykliste
Jednym popchnieciem jebnol w niego jak tramwaj w motocykliste
suchysongoful napisał/a:
Trzeba mu przyznać że odważny skubany
Należy rozróżnić odwagę od głupoty, to zwykle cienka linia głównie dla przygłupów. Jak ratujesz komuś życie ryzykując swoje to jest odwaga, a gdy nadziewasz się na pięść typa dwa razy zdrowszego od siebie bo myślisz że dasz mu rady to jest głupota. Ten przygłup akurat zwykłym liściem został załatwiony (jego szczęście).
Kurwa, ale żeby jeszcze stratował z czymś... Pierdolnięciem, masą, siłą, sekatorem... Ma szczęście, że nie zrobił tego PL... U nas mogłyby iść kopy na dokładkę, żeby utrwalić przekaz
Nie jestem aż tak duży jak ten gostek, ale ten mały pedałek pewnie jest większy od Ciebie, śpiku z podstawówki. Powinna tu być jakaś weryfikacja wieku, żeby gówniaki w trakcie ferii nie zakładały tu kont. Poza tym, jak chcesz komuś pocisnąć, to musisz się bardziej postarać, bo takimi frajerskimi tekstami to możesz urazić co najwyżej podobnego do Ciebie upośledzonego gówniaka.
Czemu ten typ tak Cię prześladuje? Nie dałeś mu danonków do szkoły na śniadanie?
Tak sobie pod nosem mówiłem żeby za mocno go nie bił bo może zabić, posłuchał się :p spoko zioom
Na koniec wzmacniająca inhalacja.
Podwinięte nogawki i białe buciki to od razu jesteś u mnie pizdą i nie facetem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów