📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Obecność jednego białego budzi kontrowersje może być fejk, czarni przecież do wszystkiego zdolni
Jedźcie dalej po nich Zróbcie połowę ćwiczeń. Co jest? Małpom nie dorównacie?
Małpy to małpy
Glugsti napisał/a:
ja i tak wole siedzieć przed kompem dalej
Mam tak samo jak Ty...
Kompa mego a w nim...
Najpiękniejszy mój świat...
Najpiękniejsze dni...
Zostawiłem tam zapisane dane...
Z klasyki, młodzież może nie wiedzieć.
Słuchajcie, a jest jakiś płac zabaw/miejsce w Poznaniu gdzie można zacząć ćwiczyć takie numery? Kompletnie nie znam takich miejsc, nigdy nie zwracaliśmy na nie uwagi, a chętnie zaczalbym robić coś ze swoim życiem w tym kierunku.
SkoT napisał/a:
Słuchajcie, a jest jakiś płac zabaw/miejsce w Poznaniu gdzie można zacząć ćwiczyć takie numery?
Jesteś pełnoletni, pijesz alkohol, jesteś szczupły i w dodatku z Poznania?
sard napisał/a:
mogą się napinać, pompować, zwisać, skakać, cudować...
ale i tak nadal będą czarni i nie bez pracy
Jak widzisz maja swoj maly biznes, sprzedaja dvd z cwiczeniami aby osiganac taka sylwetke jak oni. Zawsze jakis grosz. Sa czarni i napewno wyrywaja ladniejsze laski niz ty co ledwo z fotela sie podnosisz.
fals0n napisał/a:
Ćwiczą aby wyrobić normę w kamieniołomach
Nastepny sadysta na sile. Zapewne jestes chudy jak deska albo zwykly grubas i zazdroscisz im sylwetki.
To jest sadistic, ale bycie rasista na sile pokazje tylko jakimi idiotami jestescie.
Ja tam chetnei poogladam czarnego czy bialego z rozjebana noga na hardzie ale wielki szacun dla tych chlopakow z filmu. Kto chodzi na silownie i cwiczy jak oni to wie ile to ciezkiej pracy i poswiecienia.
Dla grubasow co z pokoju nie wychodza to cos na tyle niesamowitego i nieosiagalnego ,ze najlatwiej ich zrownac z ziemia durnym postem w internecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów