📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bisfhcrew napisał/a:
Kciukiem to potrafi tak większość osób wychowanych na playstation. Sam tak mam i dobrze pamiętam jak za młodu mnie kciuk bolał od chujowego położenia grzybka. w Xboxie rozwiązali ten problem.
To nie od jpysticka, bo nigdy nie miałem play station, ani nic na joystick, a też tak mam. Nie wiem czemu tak mam, ale myślę, że go sobie kiedyś musiałem wybić i to nie jakaś większosć tak ma, bo zawsze jak komuś pokazuję numer z kciukiem to są zaskoczeni i mi się nim bawią, a wiele z nich ma konsole do gier.
Może mi ktoś powiedzieć czym jest spowodowane takie wyginanie kciuka? Też tak mam i nie wiem dla czego.
marcinek6000 napisał/a:
To nie od jpysticka, bo nigdy nie miałem play station, ani nic na joystick, a też tak mam. Nie wiem czemu tak mam, ale myślę, że go sobie kiedyś musiałem wybić i to nie jakaś większosć tak ma, bo zawsze jak komuś pokazuję numer z kciukiem to są zaskoczeni i mi się nim bawią, a wiele z nich ma konsole do gier.
Mam dwóch znajomych co tak mają, nie pamiętają żeby sobie wybili kiedyś kciuka i podobnie jak ja, za młodu grali bardzo dużo na PS.
Oczywiście, to tylko moja teoria na podstawie obserwacji. Może to zbieg okoliczności, że wszyscy wybili sobie kiedyś kciuk u lewej dłoni i o tym nie pamiętają.
@wdiko Trzeba było tyle na konsoli nie grać.
Sweetisss napisał/a:
Pff jaki w tym hard? Sama tak z palcem potrafię
Uch, wpadłem w klimat hard'a i aż się zgrzałem, jak pomyślałem, do czego możesz wykorzystywać sztuczki z palcami
a z tym kciukiem to nic trudnego, wystarczy młotek i pogotowie medyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów