📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też tak umiem i się tym kurwa nie chwalę...
Svetlan
Wnioskuje po twoim wpisie że już od kilku lat nie widziałeś słońca czas może wyjść z domu, i pochodzićpo dworze to się dowiesz czemu się skóra robi czasem ciut brązowa w lato, tylko nie przesadzaj po tak długim czasie w klatce na początek 10 minut ci starczy bo oparzeń dostaniesz
Cytat:
Wnioskując po kolorze skóry twojego kolegi to jest on ciapaty, więc to nic innego jak pozostałość po prababce z gór. Meee...
Wnioskuje po twoim wpisie że już od kilku lat nie widziałeś słońca czas może wyjść z domu, i pochodzićpo dworze to się dowiesz czemu się skóra robi czasem ciut brązowa w lato, tylko nie przesadzaj po tak długim czasie w klatce na początek 10 minut ci starczy bo oparzeń dostaniesz
Svetlan napisał/a:
Wnioskując po kolorze skóry twojego kolegi to jest on ciapaty, więc to nic innego jak pozostałość po prababce z gór. Meee...
a moze po prostu rusza dupe z domu i dlatego jest opalony?
przeprost w stawie lokciowym to nie od razu zespol Ehlersa- Danlosa
Mnóstwo lasek to ma, zwłaszcza na kolanach. Ale u faceta pierwsze widzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów