📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Kurwa jak oni się mogli nazwać T-raperzy, chyba nie słyszeli, jak brzmi rap. Z resztą jak to 94-95 to się mogli nie znać, no ale nazwa do czegos zobowiązywała. Mogli cos zarapować chociaż.
Kurwa jak oni się mogli nazwać T-raperzy, chyba nie słyszeli, jak brzmi rap. Z resztą jak to 94-95 to się mogli nie znać, no ale nazwa do czegos zobowiązywała. Mogli cos zarapować chociaż.
Oldschool1995 napisał/a:
@up
qrwa co ty pierdolisz, nazwe mieli po chuju tak samo jak wszystko co robili. Rozsmieszali ludzi dowcipami/gagami/piosenkami na poziomie a nie jak dzisiejsze neonowki, ani mru mru czy inne qrwa z dupy wyciagniete wynalazki.
A to ze w nazwie mieli T-Raperzy nie oznacza, ze mieli cos wspolnego z rapem - tak samo zreszta jak wulkanizator nie ma nic wspolnego z chodzeniem po wulkanach ...
...i chuj
Oldschool1995 napisał/a:
@up
Podczas swojej przygody z internetem widzialem juz konia, ktory jebal kobiete, kolesia ktory pchal sobie sloik do dupy, dwie laski smarujace sie wzajemnie ekskrementami, uposledzonego faceta z fryzura na pieczarke w tlenionych wlosach ktory spiewal o wlasnym gownie, a jednak wydaje mi sie, ze to Ty jestes najwiekszym idiota, ktorego do tej pory mialem okazje podziwiac. Milego wieczoru.
Gdyby dziadek poszedł w tę stronę kariery, zapewne zobaczylibyśmy byli go w Mam talent. Zawędrowałby by wysoko , goszcząc przez 2-3 miesiące w porannej ramówce TV, tfu, Nu. Następnie popijając whisky (jeszcze z kosza z upominkami z wiadomej stacji) w swoim baraku zobaczyłby grubą niewidomą w Tańcu z gwiazdami. Pomysłaby by:
- Skubana ma szczęście!
- Skubana ma szczęście!
Kurwa, gdzie ja żyję...?
delirka jak chuj
janniezbedny23 napisał/a:
disco polo jest dla ludzi płytkich umysłowo
Rozumiem że waćpan na ognisku po kilku głębszych delektuje się muzyką klasyczną?
@dr_dex
@platwi
Przecież po wieku widać, że ten chłopczyk dopiero niedawno ukończył gimnazjum, czego od niego oczekujecie, merytorycznej intelektualnej dyskusji? Oj chłopaki...
@platwi
Przecież po wieku widać, że ten chłopczyk dopiero niedawno ukończył gimnazjum, czego od niego oczekujecie, merytorycznej intelektualnej dyskusji? Oj chłopaki...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów