18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Wyjaśnianie dzieci
Brianfiki • 2016-06-29, 16:34
Jeśli od 8h dzieci drą morde i was wkurwiają to tutaj przepis jak się ich pozbyć.
Materiał własny...

Czekam na hejty

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
danieltrcd 2016-06-29, 20:03
autor filmiku to jebany zjeb
Zgłoś
biglog 2016-06-29, 20:09 7
danieltrcd, Piti1234555, UkrytaPodNickiem, lucjanomedino, tacy cwani teraz jesteście, a jak wam kazał w brzydki sposób się oddalić od bramy to jak trusie poszliście
Zgłoś
krzywy123321 2016-06-29, 20:48 4
na takiego chuja zawsze miałem sposoby. Jak w zimie sapał, że biegamy i rzucamy się śnieżkami to brałem od mamuśki strzykawkę i ciepłą wodę wstrzykiwałem we wszystkie zamki w kadecie. Pięknie było oglądać jak skurwiel czekał do marca na powożenie dupska. Chuj mu w krzyż
Zgłoś
R................o 2016-06-29, 21:02 4
prawdziwy bandzior z netu !!! tak trzymaj suchy skurwysynu
ps za 10 lat te bachory ci mordę obiją i wtedy też wrzuć to do netu bandziorze chętnie obejrzymy jak walczysz
Zgłoś
thewhitestar 2016-06-29, 21:36 3
Przegoniles i wystraszyłeś bawiące się dzieci, no kurwa brawo! I jeszcze się tym kurwa chwalisz w internetach, brawo x 2... Mam nadzieję że ktoś tam z twojego osiedla też właśnie ogląda ten filmik i dojdzie do tego kim jesteś i skuje ci ryj. Zasłużyłeś kutasie!
Zgłoś
nifuro 2016-06-29, 21:41 4
I jak mama zadowolona w końcu w ciszy może m jak gówno oglądać? Będziesz miał małolacie własne dzieci to inaczej będziesz postępował, jakbym tam kurwa z kolegą piwo łoił i darł mordę to na 100% byś społeczniaku jebany nic nie powiedział.

Pozdrawiam serdecznie kutasem na morde.

PS. 96 rocznik sam jeszcze niedawno tak zapierdalałeś....
Zgłoś
klasz 2016-06-29, 22:33
Mama pewnie dała mu szlaban i dlatego taki sfrustrowany.
Zgłoś
rozasty 2016-06-29, 22:43
Nie rozumiem waszego bólu dupska. A skąd wiecie że nie ma tak codziennie? Jak rozwydrzone bachory drą japę od rana do wieczora to ok, ale jak sebix podjedzie swoim gulfem i nakurwia składanką młota pneumatycznego tak że szyby latają, albo żul w stanie lewitacji serenadę pod oknami odpierdala to wiatrówkę wyciagacie? Hipokryci pierdoleni...
Zgłoś
babubabu89 2016-06-29, 23:39 1
No co za debil jak wyjrzę przez okno to mam w kolejności licząc od lewej przedszkole, szkoła podstawowa, przedszkole, żłobek i kurwa od 20 lat tak żyję i mi nie przeszkadza a temu kretynowi 4 gówniaki przeszkadzają
Zgłoś
Mindfuck 2016-06-29, 23:39 1
Katowice noco, zapraszam do mnie pod okno, ale zejdź ładnie i powiedz tym co sobie tam stoją że mają wypierdalać, ja nagrywam. Podejmujesz rękawicę?
Zgłoś
Hvsarz 2016-06-29, 23:59
niezwyciężony napisał/a:

zawsze się kurwa znajdzie janusz któremu wszystko przeszkadza,
czuje się jebany panem na włościach a cały teren spółdzielni uważa za prywatny,
takie chuje zawsze mają klamki umazane gównem

Postaw se chałupę, opierdol płotem będziesz na swoim

Mam chałupę, mam płot siedzę na swoim i co? I dalej jakieś gównozjeby potrafią stanąć przy samym płocie i drzeć ryja, bo 1 raz w życiu nakrętkę powąchali.
To nie jest "jakiś janusz" tylko cywilizowani ludzie nawet mieszkając na osiedlu potrafią jakoś współżyć z innymi, jedynie takie coś jak ty nie potrafi tego zrozumieć i czasem się zdarzy, ze dostanie w japę za darcie mordy. Cóż, życie.
Zgłoś
rozasty 2016-06-30, 0:01
Mindfuck napisał/a:

Katowice noco, zapraszam do mnie pod okno, ale zejdź ładnie i powiedz tym co sobie tam stoją że mają wypierdalać, ja nagrywam. Podejmujesz rękawicę?

Chcąc się napić mleka nie kupuję całej krowy. A na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak☺
Zgłoś
N................y 2016-06-30, 0:21 2
Hvsarz napisał/a:

Mam chałupę, mam płot siedzę na swoim i co? I dalej jakieś gównozjeby potrafią stanąć przy samym płocie i drzeć ryja, bo 1 raz w życiu nakrętkę powąchali.
To nie jest "jakiś janusz" tylko cywilizowani ludzie nawet mieszkając na osiedlu potrafią jakoś współżyć z innymi, jedynie takie coś jak ty nie potrafi tego zrozumieć i czasem się zdarzy, ze dostanie w japę za darcie mordy. Cóż, życie.

To są kurwa dzieci i są wakacje, rozumiem cebulaku jebany że mogą ci przeszkadzać w drapaniu się po śmierdzących jajach i wpierdalaniu digi dongów po ciężkim dniu zapierdalania na jakiejś budowie, ale chuj ci w dupę buraku, pod moim oknem też drą ryja dzieci sąsiadów a w życiu nawet przez myśl mi nie przeszło żeby się o to przypierdalać, swoje bękarty możesz trzymać krótko, se je napierdalaj pasem za hałasowanie jak chcesz, ale od cudzych to ty się cwelu odpierdol
Zgłoś
Brianfiki 2016-06-30, 0:28 1
niezwyciężony napisał/a:

Przecież sam się prosiłeś żeby ci pojechać

No i właśnie Wam za to dziękuję. Za spełnienie mojego życzenia
Zgłoś
konował 2016-06-30, 0:38
Dzieci siedzą przed kompem
ŹLE
Dzieci bawią się na dworze
ŹLE
Wam pierdolone polaczki naprawdę ciężko dogodzić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem