Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie wszystkie cioty co chodzą w jakichś zjebanych marszach to lewaki i pedały
Idź praw te swoje pojebane tezy na Marszu Niepodległości, wykrzycz im w twarz że są lewakami
Przecież on wyzywa, jebać Trumpa, jebać faszyzm, jebać Jezusa i go wyruchać jakby wrócił itd. Normalne, że to jakaś lewatywa ze sprawnym łbem, pewnie cwel-pederasta. Ja widzę go jako starego pedała z brzuchem , spoconego jak świnia, co chciałby legalnie ruchać dzieci. Typowey lewacki wór na kał.
nie pierdol, pewnie też byś chciał wyruchać Jezusa
No i mnie ciekawi dla kogo ten tekst? Bo tu jest o dziwo kupa inteligentych ludzi(nawet Halman) , ale ty w kogo celujesz w jakieś opóźnione niedojeby żyjące w piwnicach ze związku kazirodczego, co na widok cycka uciekają?
Już tu jeden się pochwalił, że pracuje z murzynami z Mozambiku w Polsce.
Lewak analista, idz strzep się z kolegą i zamilcz kmiocie, na takim parchu jak Ty to na konie wsiadali i buty jeszcze wycierali, nie różnisz się od rumuna który pucuje mi lampy kiedy stoję na światłach, kim Ty kurwa w ogóle jesteś pajacu, ładnie musieli Cie za niemowlaka w pralce kręcić, takich jak Ty powinni wysyłać w misję na Marsa żeby go kolonizować
I to jest piękno demokracji (wolność słowa) możesz bezkarnie wszystkich zbeszczać.
Jak kiedyś wyjdziesz z domu na świeże powietrze, to zobaczysz że życie to nie internet w którym możesz robić co chcesz. Jeśli nadal nie wierzysz, to nagraj filmik jak obrażasz różnych ludzi na ulicy, z chęcią zobaczę go na hardzie
Jak dla mnie właśnie lewakiem jest ten typ który rzekomo chcę coś "wyjaśnić".
Autor postu nie rozumie angielskiego lub ma ujemne IQ innego wytłumaczenia nie ma.
Autor postu nie rozumie angielskiego lub ma ujemne IQ innego wytłumaczenia nie ma.
lub jest głupim prawakiem, który wszędzie widzi lewactwo. Chociaż to w sumie tożsame z tym, co napisałaś
Jak dla mnie właśnie lewakiem jest ten typ który rzekomo chcę coś "wyjaśnić".
Ludzie tacy jak ten krzykacz normalnie mają wypłatę za takie coś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów