📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sokół jak chuj
Kurwa mać kocham ten film nareszcie cos takeigo słysze
nienawidze dzieci JP i wogole ludzi JP i tp kurwa masakra tak mnie to wpienia ze szook .... ale film zajebisty PIWO jak w banku
nienawidze dzieci JP i wogole ludzi JP i tp kurwa masakra tak mnie to wpienia ze szook .... ale film zajebisty PIWO jak w banku
to nie może byc Sokół bo sam nagrywał z firmą
a oto dowód z tego prania mózgu (przewińcie do 1:40 bo tego sie słuchać nie da):
Arbeit macht müde
a oto dowód z tego prania mózgu (przewińcie do 1:40 bo tego sie słuchać nie da):
Ale nawołując do JP(Tego w znaczeniu jebać policje) nawołuje się do masowego "pedalskiego" gwałtu... Jebać Policje=Jestem Pedałem!
jebać kosmitów xD
posłuchałbym, gdyby wiedział jak się mówi do ludzi. Wolniej kurwa WOLNIEJ!
Nie jestem za JP ale nie moge przestać śmiać się z głupoty (tych mądrych przeciwników JP) robią filmiki inne pierdoły masowo komentują na forach!Kurwa zabrać im ten internet!
Teraz wytłumacze wam co to jest JP ! Jp to "bunt" przeciwko skorumpowanym policjantom i Policjantom którzy myślą że wszystko im wolno a nie przeciwko Każdej glinie.
Ale trzeba przyznać że są pojebusy co krzyczą JP a nawet nie wiedzą o co biega!
A ci Mędrcy to też barany wymyślają potem jakieś Policja Was Jebie 200%.
Kurwa żyje pośród pojebów!
Teraz wytłumacze wam co to jest JP ! Jp to "bunt" przeciwko skorumpowanym policjantom i Policjantom którzy myślą że wszystko im wolno a nie przeciwko Każdej glinie.
Ale trzeba przyznać że są pojebusy co krzyczą JP a nawet nie wiedzą o co biega!
A ci Mędrcy to też barany wymyślają potem jakieś Policja Was Jebie 200%.
Kurwa żyje pośród pojebów!
na swoim kanale ma filmik w ktorym ciekawie sie wypowiada o religii
to że Sokół nagrywał z Firmą nie znaczy że takiego czegoś nie mógł nagrać.. to jest taki koleś który nie patrzy kto co robi tylko nagrywa z ziomkami. Są też inne kawałki które nie za bardzo pasują do tego człowieka ale i tak nadal jest mistrzem
szkoda, że na końcu skwitował Jestem Pedałem, byłem przekonany że powie Jestem Pierdolnięty. ;]
duże piwko dla autora i dla wyznawców JP.. grow up
szkoda, że na końcu skwitował Jestem Pedałem, byłem przekonany że powie Jestem Pierdolnięty. ;]
duże piwko dla autora i dla wyznawców JP.. grow up
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów