📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli się nie ma lodówki, jedzenie przechowuje się w stanie żywym. Było to praktykowane na statkach aż do końca XIX wieku. Na krótką podróż nie trzeba więcej, niż 1-2 gówniaki.
No i czego? Klatka anty FPV
Chuj w du za ten chów klatkowy
No i z czego ta sensacja? Przecież to standardowy kacapski wózek dla małych orków
Dzieciaka trzeba od małego przyzwyczajać że żyje w kraju gdzie tak swobodno dyszet cziełowiek.
Velture napisał/a:
Wszyscy na świecie zazdroszczą rosji. pamiętajcie o tym.
Ja tam im zazdroszczę, że mogą sobie do banderowców postrzelać, my takiej przyjemności nie dostąpimy. Ba, to oni strzelali i będą strzelać do nas.
Jak coś jest głupie a działa to nie jest głupie.Dobry patent, leci piwko. Jest jechane z gowniakiem jak się nie potrafi zachować.
Analanalanal napisał/a:
Ja tam im zazdroszczę, że mogą sobie do banderowców postrzelać, my takiej przyjemności nie dostąpimy. Ba, to oni strzelali i będą strzelać do nas.
No jak im zazdrościsz? Przecież sam żeś ruska ku*%a więc swobodnie możesz się zgłosić i od razu dadzą karabin.
eFeN napisał/a:
sam żeś ruska kurwa......
No tak, jak ktoś bandersynów nie lubi, to zaraz "ruska kurwa"...
Murzynów można nie lubić, ciapatych można, cyganów, nawet kurwa żydów...
Ale spróbuj bandersynów nie lubić....
Kacapy się tak powinny rodzić!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów