18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T................2 2013-07-17, 12:20 1
załapał się na stopa
Zgłoś
C................3 2013-07-17, 12:26
kolejny przedstawiciel hołoty na 2 kółkach
P.S. wina kierowcy samochodu - powinien wiedzieć że debile, znaczy motory są wszędzie
Zgłoś
kubullus 2013-07-17, 12:33
@up debila przed lustrem szukaj.

Fakt faktem że motocyklista zjebał, mógł wyminąć, albo po prostu tak nie zapierdalać. Ale prawda jest taka, że większość wypadków jednośladów z samochodami jest z winy kierowców aut.
Zgłoś
tygrys96 2013-07-17, 12:49
01:10 To byl zamach
Zgłoś
b................w 2013-07-17, 12:51
Jak sie gdzies zagapisz to nie ma czasu na reakcje, moto zeby skrecic trzeba cialem sie pochylac, to nie to samo co krecenie kierownica ... mialem podobny wypadek... 80kmh i jakies dupy na chodniku, wiec patrze na nie, nagle przed siebie.. auto stoi... lekko odbilem na lewo a noga zachaczylem... w szpitalu skladany bylem
Zgłoś
kaluza_21 2013-07-17, 14:16
@babycow
Jak skręcasz ciałem to zostaw motocykle w spokoju... bo do grobu się wpędzisz. Albo podaj grupę krwi to zgłoszę się po wątrobę
Przeciwskręt powoduje przechylenie motocykla (czyli to co Ty nazywasz przechylaniem ciała)...
Polecam poszukać na youtube filmików już nie pamiętam który z guru technik motocyklowych pokazywał jaki wpływ ma przechył ciała na tor jazdy.

a co do filmiku koleś się zagapił i tyle (: miał sporo miejsca na reakcje jak by patrzył na drogę

poszukałem i jest w miarę filmik: watch?v=7eCcR4nnol0 @2up czy on niby skręca ciałem ? nie wygląda mi na gibona z orgazmem na gałęzi ....
Zgłoś
sandor 2013-07-17, 19:44
No co ten agent odpierdolił to poezja. Ale czego oczekiwać od baranów co nawet rękawic nie założą, nie mówiąc już o heblowaniu tylnym hamulcem do oporu. Każdy normalny bajker już dawno leciał by przy krawędzi drogi.
Zgłoś
z................k 2013-07-17, 20:31
Ja pierdole, zanim miałem moto, nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak przeciwskręt, to kurwa sam na rowerze doszedłem do tego, że jeśli tak zrobię przed zakrętem, to rower automatycznie się przechyla, i sporo szybciej niż normalnie, spokojnie mógł go ominąć, ba, jak by nie myślał jaki to zajebisty jest z GoPro tylko patrzył na drogę, to bez problemu by wyhamował, to nie jest zasrany komar z hamulcami z roweru, tylko chopper pewnie z dwoma tarczami i czterema zaciskami...
Zgłoś
KRIZTOFER 2013-07-17, 23:42
Ahmed jakiś spiety sie wydaje
Zgłoś
q_arek_p 2013-07-17, 23:49
dobra reakcja kierujących samochodem, zero oględzin uszkodzeń liczy się życie
Zgłoś
Luksus40percent 2013-07-18, 23:02
Lot nie zły jak na posiadacza Harleya!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem