📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyWhiteBoy napisał/a:
Ty się lepiej przypatrz kto miał pierwszeństwo. Skoro motur się zatrzymał to i ciężarówka pewnie też powinna.
Sam sie przypatrz, Motocyklista nigdzie sie nie zatrzymywal przed skrzyzowaniem, Znaki poziome na jezdni - linia do zatrzymania pojazdu tuz przed skrzyzowaniem - wskazuja raczaj, ze mog byc tam znak stopu dla kierunku, z ktorego nadjechala baba.
O Jezu tyle benzyny, taki ładny szlaczek, czemu tego nikt nie podpalił???!!!
pochminick napisał/a:
Sam sie przypatrz, Motocyklista nigdzie sie nie zatrzymywal przed skrzyzowaniem, Znaki poziome na jezdni - linia do zatrzymania pojazdu tuz przed skrzyzowaniem - wskazuja raczaj, ze mog byc tam znak stopu dla kierunku, z ktorego nadjechala baba.
Jedyny poziomy znak był od strony motop🤬dy. Skoro był po jego stronie to był też po stronie z której wyjechała ciężarówka. Na pasie białego auta leży raczej jakiś syf na drodze.
CrazyWhiteBoy napisał/a:
Jedyny poziomy znak był od strony motop🤬dy. Skoro był po jego stronie to był też po stronie z której wyjechała ciężarówka. Na pasie białego auta leży raczej jakiś syf na drodze.
Ten "syf na drodze" to wlasnie najprawdopodobniej zajezdzona linia zatrzymania sie dla drogi podporzadkowanej, Na "syf" ma to zbyt regularny ksztalt i polozone jest idealnie na przedluzeniu domniemanej glownej. Ale mysl sobie co chcesz.
Ramiell napisał/a:
O Jezu tyle benzyny, taki ładny szlaczek, czemu tego nikt nie podpalił???!!!
mieli w c🤬j szczęścia w nieszczęściu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie