📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole czy to nie mogły być chociaż lesbijki ?
Za kochających się pedałów zawsze Piwko leci
juderaus napisał/a:
Nietolerancja boli, dupsko pewnie też .
chuj ci w pysk z tą twoja tolęrancią kurwa 20 wiek kurwa słowo tolerancja kurwa jak chłop idzie w ślimaka z chłopem kurwa tolerancja na słowo tolerancja sram ciepłym kałem ....ty tolerancyjny zjebie !! chuj ci w dupę pasuje !!
Pajan napisał/a:
@phrontch Tobie już podziękujemy. Jak nie pedałów wrzucasz, to jakieś walenie, czy zwierzęta jebiące się pod jajko...
Bo to pewno z jego kolekcji rodzinnej.
Najpierw mocno promują to przez media aż w społeczeństwie powstaje strach przed krytyką dewiacji... Następnie tak by mieć spokój pewne jednostki nawet chcą uprawiać dewiacje by poczuć się awangardowo.... By w społeczeństwie wyjść na tych postępowych i nowoczesnych a przede wszystkim by schować się za tarczą LGBTAGDRTV tak by każdy kto nas krytykuje i atakuje był z mostu oskarżony o atak za to że ktoś jest inny
ANALizator napisał/a:
ale o co biega, ta w czarnych wlosach to dziewczyna przecież ?
Ty chyba masz coś ze wzrokiem jak widzisz, że te coś w czarnych włosach to dziewczyna.
A chuj im w żebro bo w dupe to przyjemnosć i kij takiemu w szyje niech se żyje hehe
notak napisał/a:
piszę o genach, wiesz
Surogatka + nasienie jednego z powyższych = dziecko mające geny owego gentlemana o ubolewania godnych skłonnościach i analogicznie w przypadku drugiego
phrontch napisał/a:
Wiem, że temat przytrafi wam do gustu
Nie PRZYTRAFI tylko PRZYPADNIE! I nie kurwa, nie przypadnie!
po ciul wstawiasz jakich gejuchów? gdyby ktos im przy tym zrobił deskoterapie to rozumiem...
Czemu to nie jest na Hard? Da się to jakoś odwidzieć?
Husarz12 napisał/a:
No i pięknie. Obyśmy dożyli czasów gdy to będzie powszechne. Pozytywne chłopaczki, oby im się dobrze ułożyło.
Do niczego takiego nie dojdzie póki są w tym kraju Polscy bandyci !!! . Do doła z wapnem i przysypać to dwoma metrami ziemi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów