📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cytat:
Kurwa ale klimat! Pamiętam jak dziś, kamera VHS i przypał z nią związany. Imieniny, urodziny, święta, wesela, chuj wie co jeszcze! Kiedyś to byle kto się do kamery nie dobierał, gdy miał do ucha kładzione wyłącz, wyłącz, wyłącz. A teraz te srajfony i iChuje różniaste. Byle kurwa niemowlę może nakręcić film.
Ach lata 90. To se nie wrati...
Mylisz się, lata 90 będą ponownie za 88 lat
Typ podobny do Teda Bundy
casimus napisał/a:
Zajebali w Tobie reżysera.
hmm chyba był twardy i sie nie poddał
Michał Grzebieniak
Vinewood napisał/a:
Mylisz się, lata 90 będą ponownie za 88 lat
Ktoś tu chyba matury nie zda.
BTw.końcówka zjebała
Zdejm kapelusz
klimat jak u barei
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Vaco91 napisał/a:
-nie machaj kamera, daj ciocie nagram jeszcze
-to ja nagram
-Wyłącz
Zrób napisy do całego filmu to też Ci dam piwo
fajnie miec ojca hitlerowca ausschalten! ausschalten! ausschalten! ausschalten! ausschalten!
Kurwa, ten koleś wygląda z twarzy jak mój promotor. Dochodzę do wniosku, że wszyscy ludzie o tym wyglądzie(zbliżonym do wyglądu mojego promotora) mają anielską cierpliwość. Rozdupcyłbym gówniarzowi tę kamerę, no nie ma chuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów