📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Up@ Na chuj się rzucasz? Wyjebałeś byka takiego, że przedszkolak by ci w twarz wyśmiał a jeszcze masz czelność się bulwersować. Nie trzeba być polonistą do prostych słów.
I jeszcze "se" "acha".. Dobrze, że już po sylwestrze ale dziwi mnie czemu w szkole nie siedzisz? Dzisiaj wolnego chyba nie macie?
I jeszcze "se" "acha".. Dobrze, że już po sylwestrze ale dziwi mnie czemu w szkole nie siedzisz? Dzisiaj wolnego chyba nie macie?
dirtysanchez napisał/a:
Bozia mu języczek upierdoli na 100%, mam nadzieję, że będzie materiał na harda
a czemu bozia? serio wierzysz w te bajeczki?
To jest sadol dla sadoli a nie pierdolony kącik ortografi i pisowni i wyjebane mam na takich opiniotwórców,
Szczecin przeprasza...
Kurwa typie ale się kompromitujesz.. Na twoim miejscu zamknąłbym ten głupi ryj już. Sadol dla sadoli a nie kącik ortografii powiadasz? A co kurwa ty jesteś zwolniony od przestrzegania jej zasad? Buraku wyjazd stąd.
Hahaha sam jesteś burakiem i sam się kompromitujesz popierdolonymi wywodami na temat pisowni pajacu zwracający się do osoby z małej litery - bo nawet jak chcę komuś naciupać to piszę, że koło chuja lata mi Twoje zdanie. Niby dorosły, a kurwa głupi Coś mi tu śmierdzi przypierdolonym nauczycielem, który frustracje wyniesioną ze szkoły przelewa w internecie na portalu dla ludzi, którzy wchodzą tutaj kurwa FOR FUN a nie żeby komuś wytykać że zrobił kurwa byka w zdaniu pajacu ! Owszem każdego obowiązują zasady pisowni i ortografii, ale tylko Ty napierdalasz wywody Panie WELFER więc bujaj się Pan. Dziękuje i pozdrawiam
Pomijając filmik i jego głównego bohatera, stwierdzam, że większe buraki od niego wypisują tu popierdółki;) Litości panowie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów