Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
The.prophecy 2013-12-19, 20:42 4
Polecam ciąg dalszy...
Zgłoś
S................d 2013-12-19, 21:07 1
Aż specjalnie zrobiłem sobie konto na sadolu żeby to skomentować Moim zdaniem świetna akcja. Zauważyłem ogromne hejty w komentarzach na yt - oczywiście zapewne hejtują osoby które mają życie jak Ci na filmie. Sam jestem nastolatkiem, owszem uzywam internetu codziennie ale nie rozumiem jak można preferować chatowanie z kimś zamiast prawdziwej rozmowy, grać cały czas i nie wychodzić. Ja nie wyobrażam sobie mojego życia bez pasji, dzięki bogu mam ch**wy komputer i telefon i nie da na nich grać, nie stać mnie na airmaxy i SWAGerskie ciuszki - czemu? Bo inwestuje w moją pasję, odmawiam sobie wielu przyjemności aby móc się w czymś spełniać. Każdy weekend w lesie na rowerze, wyjazdy na zawody, spełnianie się w tym co się kocha robić. Komputera używam wieczorami aby obejrzeć film i posłuchać muzyki, portale społecznościowe uzależniają. Także współczuję moim rówieśnikom którzy tylko napieprzają w te gierki i żyją przed kompem, nie wyobrażam sobie takiego życia. A raczej "braku życia". Dodatkowo podoba mi się to, że nie przedstawiał tego jakiś tam gościu który by gadał niezrozumiale, Wojtek powiedział krótko i treściwie. Owszem, nastolatek nie zawsze ma grube hajsy od bogatych starych na choćby ten snowboard ale można robić wiele innych rzeczy, choćby wspomniane w komentarzach już sporty drużynowe jak noga czy kosz. Pasja nie musi kosztować kroci, mój rower + kask i ochraniacze to wydatek rzędu 2,5k i nie pie***lcie, że to dużo bo podsumowując koszty airmaxów, dobrego kompa i telefonu kupili by sobie i lepszy. Muzy6ka jest kwestią gustu ale mi akurat się podoba. Reasumując te wypociny filmik z dobrym przesłaniem, piwko dla tematu, łapka na yt i mam nadzieję, że wielu chociaż spróbuje 'wylogować się do życia' po obejrzeniu tego.
Zgłoś
Kardio_Error 2013-12-19, 21:23 4
Spaced napisał/a:

Aż specjalnie zrobiłem sobie konto na sadolu żeby to skomentować Moim zdaniem świetna akcja. Zauważyłem ogromne hejty w komentarzach na yt - oczywiście zapewne hejtują osoby które mają życie jak Ci na filmie. Sam jestem nastolatkiem, owszem uzywam internetu codziennie ale nie rozumiem jak można preferować chatowanie z kimś zamiast prawdziwej rozmowy, grać cały czas i nie wychodzić. Ja nie wyobrażam sobie mojego życia bez pasji, dzięki bogu mam ch**wy komputer i telefon i nie da na nich grać, nie stać mnie na airmaxy i SWAGerskie ciuszki - czemu? Bo inwestuje w moją pasję, odmawiam sobie wielu przyjemności aby móc się w czymś spełniać. Każdy weekend w lesie na rowerze, wyjazdy na zawody, spełnianie się w tym co się kocha robić. Komputera używam wieczorami aby obejrzeć film i posłuchać muzyki, portale społecznościowe uzależniają. Także współczuję moim rówieśnikom którzy tylko napieprzają w te gierki i żyją przed kompem, nie wyobrażam sobie takiego życia. A raczej "braku życia". Dodatkowo podoba mi się to, że nie przedstawiał tego jakiś tam gościu który by gadał niezrozumiale, Wojtek powiedział krótko i treściwie. Owszem, nastolatek nie zawsze ma grube hajsy od bogatych starych na choćby ten snowboard ale można robić wiele innych rzeczy, choćby wspomniane w komentarzach już sporty drużynowe jak noga czy kosz. Pasja nie musi kosztować kroci, mój rower + kask i ochraniacze to wydatek rzędu 2,5k i nie pie***lcie, że to dużo bo podsumowując koszty airmaxów, dobrego kompa i telefonu kupili by sobie i lepszy. Muzy6ka jest kwestią gustu ale mi akurat się podoba. Reasumując te wypociny filmik z dobrym przesłaniem, piwko dla tematu, łapka na yt i mam nadzieję, że wielu chociaż spróbuje 'wylogować się do życia' po obejrzeniu tego.

ty kochasz wypady do lasu na rowerze, ktoś inny kocha siedzieć w chacie przed kompem i wbijać kolejny lvl... i wszyscy są szczesliwi
kumasz o co chodzi?
Zgłoś
The.prophecy 2013-12-19, 21:25
A jeszcze ktoś inny kocha cytować całego poprzedzającego posta.
Zgłoś
D................5 2013-12-19, 22:05
Dobre piwko leci
Zgłoś
M@rio 2013-12-19, 22:16 1
Niestety, ale żyjemy w czasach kiedy to Facebook zastępuje dzieciakom podwórko i to będzie ciężko zmienić
Więcej takich filmów i więcej takich akcji!!!
To musi mieć ponad 10.000 piw, żeby te gimbusy to widziały!!!!
Za materiał należy się:
Zgłoś
Natej 2013-12-19, 22:47
Sokół powinien zostać lektorem, ma do tego zajebisty głos.
Zgłoś
ringus 2013-12-19, 22:48
Każdy przykład jest inny, nie można tak generalizować. Jestem pierwszym pokoleniem które w gimnazjum miało już stały dostęp do neta więc czuję się wywołany do tablicy.

Sam spędzam przed komputerem od 2 do 10h dziennie. Średnią myślę, że mam w okolicy 5-6h. Posiadam profil na fb, przeglądam sadola, oglądam tępe filmiki w necie czy gram w gry. Rano pierwsze co robię to odpalam lapka, a ostatnią rzeczą przed pójściem spać jest wciśniecie przycisku "zamknij" w windowsie/linuxie. Idąc tokiem myślenia tego filmiku: nie mam życia. Zonk. Mam grono przyjaciół - ludzi z którymi się spotykam żeby popierdolić o głupotach, chodzę po pubach, gram w piłkę, chodzę na koncerty, wyjeżdżam na festiwale czy biwaki. Powiem więcej: wydaje mi się, że jedynymi osobami jakie znam, które prowadzą tryb życia pokazany na filmiku są moi koledzy ze studiów(ciągnę informatykę), co w pewnym sensie jest zrozumiałe. Uznaję to po prostu za Hobby i część życia.
Zgłoś
0xFF 2013-12-19, 22:55 1
"Odpowiedź na komentarz znajomego nie jest spotkaniem, czat nie jest rozmową, zmiana statusu związki nie jest miłością, walenie konia to nie seks"
Zgłoś
Arisovo 2013-12-19, 23:14
Technologia nie zabija normalności, tylko ją tworzy. Tak jak do tej pory telewizja, książki czy pokój.
Zgłoś
agron11785 2013-12-19, 23:25
Słabe to pokolenie gimbusów ja siedzę od rana do wieczora na kompie i nie jestem uzależniony
Zgłoś
adi9301 2013-12-20, 0:06
Witam!
Zresztą mejla nie pisze...
więc to jest według mnie dojrzewanie, tak wyglada dojrzewanie w dzisiejszych czasach, sam pamiętam że kiedyś komputer był dla mnie wszystkim, chory byłem do szpitala jechałem, ale chwila, bo mimo 40 stopni goraczki musialem dookonczyć misje w wolfenstein...
glupie, ale prawdziwe, teraz juz gry rzadko gram, nawet przy braku zajęć sięgam teraz raczej do filmów, czy ksiązek niz do gier wiec uwazam ze to tylko kolejna popaganda, ileż to można grać gdy mamy corazwiecej obowiązków? po czasie to samo z nich zejdzie i bd jak pozostali
Zgłoś
ojojoj 2013-12-21, 17:31
wyloguje sie po smierci
Zgłoś
Zimny_browar 2013-12-21, 21:09
Do 16 roku życia komputer.
Od 18 roku życia alkohol i uzależnienie od niego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem