@r0773n - 5000 koron czeskich to 840 zł według aktualnego kursu NBP... Skąd żeś wytrzasnął 200 zł to nie wiem jak mówi o 200€. A miał do wyboru czasową utratę prawka i 4k zł grzywny.
ALE go nie usprawiedliwiam. Powinien bulić kasę a nie kuźwa łapówę dawać.
coś mi się popierdoliło :/
Nine, ten, never sleep again.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim5000 koron czeskich to 2 stówki. tak k***a dużo? sprawdził pewnie później że się sfrajerował i w dupie zabolało. do logopedy by poszedł nie filmy pedał wrzuca,
Ja ci będę dawał 2 stówki a ty mi 5k kc ok? Dla mnie jest paranoją to w jakim stanie jest autostrada d1(przynajmniej ten kawałek od granicy do Ostravy), sami panowie policjanci mówią że w tym miejscu jest ograniczenie do 80 a są miejsca w których to ograniczenie to tylko 60/h. 60 ku*wa na autostradzie ale stan nawierzchni to jest poezja. Muldy w poprzek drogi takie można się wybić, co chwilę zwężki na jeden pas, na drugi jebną barierki i chuj po problemie, stoi to tak już z 1,5 roku i mają w pizdzie pepiczki
Natomiast druga sprawa, są znaki, ostrzegają - mógł się stosować i tyle w temacie.
Widzę że jeszcze komunistyczne ścierwo nie wyginęło. Dla Was łapówa to coś normalnego.
Bardzo dobrze, że to wrzucił! Przez urzędników biorących w łapę nasz piękny kraj dalej będzie w dupie.
Nazwijcie to jak chcecie ale moim zdaniem trzeba z tym kurwa walczyć!!
Po pierwsze: To nie nasz kraj tylko pepików.
Po drugie ta kurwa DAŁA ŁAPÓWKĘ. Więc nie wiem czym się kurwa zachwycasz.
Po trzecie: Ta kurwa to jebany konfident. Widać ciągnie swój do swego.
5000 koron czeskich to 2 stówki...,
Tak, ale chyba Euro
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów