Pamiętacie wyścig z tramwajem? Tym razem polski Bolt rzucił wyzwanie rolkarzowi. Zobaczcie ich pojedynek, który odbył się w rejonie hali (Kraków Arena) gdzie mają zostać rozegrane MŚ w siatkówce 2014. Swoją drogą dobra promocja czempionatu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
0:50 - przez chwile myślałem, że to ta pizda Ogiński od "siemanko, witam w mojej kuchni.." Pff, ciota..
Ale się pomyliłem
Ale się pomyliłem
Wygrała kobieta! Pierwsza z triumfalnym gestem czekała na pozostałych, w szpilkach biegła, zdążyła się nawet przebrać!
p1col0 napisał/a:
Jaka wymarła autostrada?!
Autorze! Do kurwy nędzy to jest ul. Lema!
Masz racje. Ale jak większość gdyby czytała opis. Wyścig na ul. Lema to mało przyciągające prawda. Dlatego troche koloryzacji dla zwiększenia oglądalności bie zaszkodzi. To nie jest program z taka tematyka dlatego trzeba myślec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów