Nasi kibole i huliganie to mocni są w gębie. Jak Cię trzech obskoczy to kozaki. Jak jeden po fecie, myśląc że jest niezniszczalny i wpierdol dostanie to nazajutrz zjawia się z koleżkami, którym mówi że było "Was" pięciu i wszyscy mieli maczety.
No to koleżko chyba nigdy nie byłeś na treningu, np. boksu i nie zdajesz sobie sprawy jak zajebiście napieprzają się kibice klubów piłkarskich. Sam widziałem kibola Cracovii na sparingach, to się modliłem żeby z nim do pary nie trafić. Siła, szybkość, technika, wszytko było. Tak że jak się nie siedzisz w temacie, to proszę cie - nie wypowiadaj się
PS: mówię tutaj o prawdziwych kibolach, a nie kilku najebanych 60 kg kibiców wracających po meczu tramwajem i szukających guza.
Brawa dla Pana z Rosji i gratulacje dla poobijanych Zawodników z Niemiec
... a ilu by się zdziwiło po 5 sekundach walki, jakby trafiło na tego w pomarańczowej koszulce z początku filmu ...
Naucz się cytować, bo ja tego nie napisałem
To obrazek przesiąknięty nienawiścią do Niemców. Na co to wrzucasz, bana chcesz? Wchodząc właśnie na sadola zobaczyłem powiadomienie mówiące, że dostałem ostrzeżenie.. za wstawienie śmiesznego gifa, który niby obrażał autora, a przecież nie wolno. Quo vadis, Sadistic?
"To obrazek przesiąknięty nienawiścią do Niemców. Na co to wrzucasz, bana chcesz"
Ty na serio ?
bana?
to nie profil w stylu samosia to sadol ..
Haha jest moc. Dużo chłopaków z Dzierżoniowa tam jeździ. Łatwa kasa - fakt, jak ma się jakieś umiejętności, ale najczęściej nie walczy się tam z niemcami, a z turasami.
O k**rwa to jade tym bardziej!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów