📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
taziu napisał/a:
Tyle, że te "solidnie wybudowane", nowe domy z dachówką ceramiczną
życzę powodzenia przy gradzie większym od kurzych jajek
a pomyśleć ze 10 lat tamu żaden człowiek nie uwierzył by ze będą w Polsce tornada i trąby powietrzne...jaja
BrunerOvned napisał/a:
Jeśli twierdzisz, że monitoring to w chuj droga sprawa, to idź już i sprzedaj te swoje butelki, będzie Ciebie stać
poczytaj sobie co to sarkazm to zrozumiesz przeszłanie
Normalnie, porzadnie zrobiony dach ni ch**a nie urwie sie przy takim podmuchu, tyle, ze w Polsce ludzie robia na odpierdol, czesto nawet nie przykrecajac dachu do murow, tylko lezy jak na domku z kart.
A tornada zawsze były tylko wczesniej nikt nie robił z tego takich szopek jak dzisiaj. Ludzie nie mieli kamer w telefonach i w TV nie mieli co pokazywać. Teraz nagłaśniają jak najbardziej, bo to na rękę pewnej partii u władzy.
A tornada zawsze były tylko wczesniej nikt nie robił z tego takich szopek jak dzisiaj. Ludzie nie mieli kamer w telefonach i w TV nie mieli co pokazywać. Teraz nagłaśniają jak najbardziej, bo to na rękę pewnej partii u władzy.
0:36 ten zwierzak robi zwody jak Muhammad Ali:D
nie oglądać - strata czasu
"wymiana dachu. matka natura bawi się w dekarza"
obejrzałem do końca - dach nie wymieniony
"wymiana dachu. matka natura bawi się w dekarza"
obejrzałem do końca - dach nie wymieniony
mina gościa który widzi swój dach na podwórku...
janstar napisał/a:
życzę powodzenia przy gradzie większym od kurzych jajek
Odpowiednie nachylenie dachu działa cuda. W połączeniu z kupowaniem dobrej dachówki (a nie z marketów budowlanych z firmy "chujwiekto i spółka") jest gwarancją tego, że nie znajdziesz się w tvn'ie ani nie spotkasz się z premierem.
Wiewiór z lasu napisał/a:
Statystyczny amerykański dom zwiałoby w trzy sekundy
Też mnie zawsze zadziwiała głupota chamerykańców. Przeprowadza się taki tępak np. do Oklahomy, wiedząc, że leży ona w pasie tornad, to zamiast wybudować coś solidnego to pierdolnie se szopkę na kształt przyczepy, zrobioną ze sklejki i plastiku. A żeby to były pojedyncze przypadki, ale to przecież kurwa całe osiedla tak stawiają. A potem wielka tragedia bo tornado 500 domów zniszczyło....
Z drugiej strony to dobrze, że tak robią. Sami się w końcu wyeliminują
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów