Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedałki sadolowe musicie sobie jaja wychodować bo straszne z was pizdy.
Dalej odpalacie YT żeby lampkę wymienić?
już widzę jak zmieniacie olej pizdeczki niemyte, na budowę wypierdalać gniazdka przykręcać
Wcale nie jest prosta sprawa gniazdko przykręcić. Tam masz trzy kable i mnóstwo możliwości pomyłki.
Wcale nie jest prosta sprawa gniazdko przykręcić. Tam masz trzy kable i mnóstwo możliwości pomyłki.
Brązowy po lewo, niebieski po prawo, żółto-zielony pośrodku. Tego nie da się zjebać....
Pedałki sadolowe musicie sobie jaja wychodować
Wy - kurwa jego mać - co?!
Może wyhodujesz sobie podręcznik do polskiego najpierw?
;>
I weź kurwa pizdę głupią nauczycz mechaniki
Teraz zajmuję się mechaniką samochodową, nie znałem się na tym wcześniej, ale robię postępy. Myślisz, że to takie proste i każdy chłop ma o mechanice wiedzę we krwi?
Dalej odpalacie YT żeby lampkę wymienić?
Ilu takich mistrzów widziałem w akcji, oj, oj. Bez problemu wymienisz w każdym pojeździe lampki?
Najbardziej bulwersuje to, że taka nietechniczna istota będzie szydzić z facetów, oceniać, że do niczego się nie nadają, zapędzać do dziwnych robót, a samo toto nie wymieni żarówki, koła, nie odpali kosiarki, nie zmieni butli gazowej w domu.
A skąd wiesz, że akurat ona szydzi z facetów?
Brązowy po lewo, niebieski po prawo, żółto-zielony pośrodku. Tego nie da się zjebać....
Da się, wystarczy, że z drugiej strony kabel będzie inaczej podłączony
Uwierz, da się. Szwagier jak kupił nową kuchnię to wymienił gniazdko na nowe i puścił prądowy na bolec. Reklamował, bo kuchnia przy włączeniu bezpieczniki wywalała i nawet serwis przyjechał do niej i też z pół godziny się męczył zanim zajażył co się dzieje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów