Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty masz chyba jakąś pedalską obsesje na jego punkcie. Widzisz gówno na majtach i już w marzenia obrastasz. Ale nie martw się to się chyba leczy ...prądem czy tam ogniem
...jakąś pedalską obsesje...
...pedalską...
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Użytkownik "CoJaTamKurwaWiem" bardzo ładnie ostatnio pocisnął Halla który wyszedł na niezłego hipokrytę. -
Przedstawił jasne argumenty w postaci kilku postów które świadczył o sprzecznych poglądach Hall-a.
A ty od razu jakieś podteksty czerpaniu satysfakcji z jebania w dupę przez mężczyzn tutaj wnosisz, i te nawiązania do fetyszu z kałem.
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Użytkownik "CoJaTamKurwaWiem" bardzo ładnie ostatnio pocisnął Halla który wyszedł na niezłego hipokrytę. -
Przedstawił jasne argumenty w postaci kilku postów które świadczył o sprzecznych poglądach Hall-a.
A ty od razu jakieś podteksty czerpaniu satysfakcji z jebania w dupę przez mężczyzn tutaj wnosisz, i te nawiązania do fetyszu z kałem.
Kto powiedział że Hallman to jedna osoba?
Na imię mi „Hallman”, bo nas jest wielu.
Może policjant miał udar a ci się śmieją
Udar to ma wiertarka
Śmiać się z nieudolnego psa
Co wy do tego halmana, może i to nie krab, może i pachnie jak spleśniała czekolada i może czasami podgryzie paluszki w nocy ale bez niego sadol był by smutny i pusty.
No jak go zabraknie, to potem będą za Nim tęsknić jak za np: Poligonem, Bongmanem czy Fantastico.
Ktoś kiedyś powiedział, że angielska policja została stworzona tylko po to, żeby było zabawniej. Coś w tym jest. Trochę mi go szkoda, ale uśmiałem się do łez
No jak go zabraknie, to potem będą za Nim tęsknić jak za np: Poligonem, Bongmanem czy Fantastico.
No Bongmana to ledwo pamiętam, za Poligonem nie tęsknię, ale gdzie jest Fantastico?! Brakuje mi jego podstępnej polszczyzny i filmów z Kraju Wychodka...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów