Przejażdżka samochodem do Tesco
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawie cała infrastruktura działa pomyślnie jeszcze tylko kasy dla samochodów i będzie można pominąć przepakowywanie zakupów z wózka do bagażnika
pozeracz_kotow napisał/a:
Nie każdy jest tobą.
Tak, tak... Chuja byś zrobił.
Poza tym to "chuja byś zrobił" jest już nudne i żałosne.
Biłem się wczoraj
- chuja zrobiłeś
Ale bym się najebał
-chuja byś zrobił
Jebałbym
-chuja byś zrobił
Ale bym takiemu 13 latkowi zajebał
-chuja byś zrobił
Kiedyś, jak to się może ze 3 razy na tydzień na portalu pojawiło to może i było śmieszne.
Oglądając uważnie filmik, wnioskuje się, że został nagrany o 22:54
am1910 napisał/a:
Łódź rządzi xD
Przecież to nie było nagrywane w łodzi... Czytaj komentarze zanim coś napiszesz...
Co za kretyni. Przez takich debili w tym kraju nic porządnego nie może być, bo zaraz się znajdzie jakiś imbecyl i zrobi "śmieszną akcje". Brawo, tym razem udało się wam nie rozpieprzyć cudzej własności, przy okazji robienia sobie beki. Sukces w chuj.
Bijecie rekord ilości piw czy co?
Hehe, dobre chopaky, sam się Tikaczem woże xd Piwko x2 -.^
Sarkos napisał/a:
Tesco na Połczyńskiej w Warszawie.
Środek nocy, ludzi nie ma - zajebisty pomysł. Ode mnie browar.
Hmm ciekawe ... od kiedy to w Warszawie jeżdżą Gdańskie autobusy ? To jest Gdynia ... Na początku widać Gdański autobus, który napędzany jest gazem ziemnym. Te autobusy Gdyńskie i Gdańskie napędzane tym gazem mają niedaleko TESCO w Gdyni specjalną zajezdnie ...
Voooda, Ty tak serio czy się nabijasz? Chyba wiem gdzie ten filmik był nakręcony ^^
A ja byłem pewny że to real na baczyńskiego w Sosnowcu
Sam Jeżdżę Tico hmm spróbuje tego Kauflandzie Piwo leci
@Krozpel
Nie jesteś śmieszny. Poprosił bym o coś ale nie chce warna więc poproszę Cie o przejście się na spacer zamiast pisania tak beznadziejnie chujowych komentarzy w których za wszelką cenę chcesz być elokwentny. Sorry stary, nie wyszło Ci to. Na filmiku nikomu nic się nie stało, ładna i płynna jazda po ciasnych alejkach (co w takiej sytuacji gdzie śmiech i lekka adrenalina sytuacji obezwładnia to sukces) więc naprawdę nie wiem o co Ci chodzi. Zapytaj się lekarza czy mówi Ci prawdę
Nie jesteś śmieszny. Poprosił bym o coś ale nie chce warna więc poproszę Cie o przejście się na spacer zamiast pisania tak beznadziejnie chujowych komentarzy w których za wszelką cenę chcesz być elokwentny. Sorry stary, nie wyszło Ci to. Na filmiku nikomu nic się nie stało, ładna i płynna jazda po ciasnych alejkach (co w takiej sytuacji gdzie śmiech i lekka adrenalina sytuacji obezwładnia to sukces) więc naprawdę nie wiem o co Ci chodzi. Zapytaj się lekarza czy mówi Ci prawdę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów