Stare bo z przed tygodnia. 4 osoby płci niemęskiej wpierdoliły się bez powodu pod koła tira. 2 babki na miejscu, 3 kobieta i 2 letnia dziewczynka w szpitalu . Ponoć chcieli zlinczować kierowcę bo 21 lat to za młody.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
PanMarcin. Kolejny kretyn. jaki tam teren zabudowany? Dopiero za wypadkiem jest ograniczenie do 70. Twoje oszczerstwa świadczą tylko o Tobie.
@Salieri16000 skąd takie info, że się powiesił, wypluj te słowa. Przez durną babę która wpierdala się pod tira dobrego chłopa miało by zabrać, tak nie może być!
Nie rozumiem motywow samobojstwa kiedy nie jest winny niczyjej smierci. Rownie dobrze mozna by isc na line bo sasiad potracil psa czy kota. Jescze bedac w w tzw mlodzienczym wieku wsypal mi sie wprost pod kola koles na rowerze. Pol samochodu zdemolowane , z faceta nie bardzo bylo co zbierac bo jak ktos ci wychodzi prosto pod kola na drodze szybkiego ruchu to tylko gowno i naziwsko zostaje z delikwenta. Nigy mi nawet przez mysl nie przemknelo ze to moja wina i czas sie wieszac, co zreszta potwierdzil sad na rozprawie. Trzeba miec kompletnie zryta banie zeby targac sie na wlasne zycie...
to jest z widoku kierowcy tira, można sobie zobaczyć....
Tir jechał w kierunku Kielc, osobówka od Ciosowej, chyba w lewo...
goo.gl/maps/q4SfTkTojHt
Tir jechał w kierunku Kielc, osobówka od Ciosowej, chyba w lewo...
goo.gl/maps/q4SfTkTojHt
@Arnor Sory ale strasznie nie logicznie wstawiony temat, nie wiadomo co było przyczyną wypadku brak źródła itd. masz piwko ale popraw się na przyszłość
Na sadistic'u cała prawda !!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów