niebezpiecznie do cholerny.
Figle, żarty i wygłupy,
Wnet obiją mordy, dupy.
Dupy może mają zgrabne,
Reszty ciałek dość powabne,
Także nawet spytam sam,
Czy nie lezą jeszcze tam?
POLAĆ MU. I widać, że kolega ma.doswiadczenie w wystawianiu dupy, jak i ciągnięciu bez zakrztuszenia, że wie jak to robić, ponieważ jest w stanie wytknać szlaufowi, że tego nie umie. A muszą być tego jakieś podstawy.
Z tego co się chwalił, to jest robolem tirówką. A im potem ja się na pauzie najebią to różnie odpierdala i się kierowcy między sobą bawią. Tak więc możesz mieć rację - radek225 może mieć duże doświadczenie.
POLAĆ MU. I widać, że kolega ma.doswiadczenie w wystawianiu dupy, jak i ciągnięciu bez zakrztuszenia, że wie jak to robić, ponieważ jest w stanie wytknać szlaufowi, że tego nie umie. A muszą być tego jakieś podstawy.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerGłupie tępe pizdy. Właśnie takie filmy utrzymują mnie w przekonaniu, że baba służy tylko do ruchania, rodzenia dzieci i gotowania. Dwie łapy na kierze i patrzysz przed siebie, a nie w obiektyw jebanego smartfona żeby wrzucić to na pizdoka. Pierdolone miernoty nie nadające sie do niczego. Pewnie nawet dupy nie umie wypiąć przy rżnięciu od tyłu, a o poprawnym opierdoleniu kutasa to możesz zapomnieć. Wsadzisz jej wiecej niz grzyba i juz sie zacznie krztusić. Mam nadzieję, że wszystkie zdechły albo w najlepszym wypadku zostały kalekami w stopniu ciężkim.
pokaz mi kurwa gdzie sa te rozjebane drogi w Polsce? w jakimś opuszczonym nawet przez boga kurwidole chybana naszych rozjebanych drogach
Przecież ona tak długo darła ryja przed uderzeniem/wypadkiem, że średnio ogarnięty Janusz na naszych rozjebanych drogach zdążyłby w tym czasie zahamować, zjechać na pobocze i zapalić fajkę.
ładnie się incel uaktywnił XD