18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Uderzenie w nasyp samolotu linii Red Wings, rejs RWZ9268, maszyna to Tupolev 204 (RA-64047).

Przyczyną najprawdopodobniej była awaria systemu hamulców, rejestratory zostały już zabrane do laboratorium przez techników MAKu.

Rosja, tu nawet samoloty Ciebie atakują...
Zgłoś
maderfakermen 2012-12-30, 1:11 1
@up MyDreams

...no właśnie taki.
Zgłoś
macius5991 2012-12-30, 1:14 1
@ Maderfakermen, po drugiej stronie tego pasa jest jeszcze zabawniej - linia kolejowa D29-008 (Warszawa Zachodnia - Kraków Główny).
Zgłoś
kiwq 2012-12-30, 1:16
HA! Wiedziałem ze jakis ruek bedzie przejezdzał z kamerka
Zgłoś
edek20 2012-12-30, 1:24
Te tupolewy coś się za bardzo psują...
Zgłoś
Mc6 2012-12-30, 1:27
scena jak z filmu, to koło rzucające samochodem o barierę szczególnie
Zgłoś
Anake 2012-12-30, 1:27
i... i podwozie też było złe
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-12-30, 1:35
Dobra, wszystko wiemy, trajektorię znamy, co jest po jakiej stronie, co jest źle (to mnie najbardziej bawi, że tutaj na sadolu jest więcej "inszynieruf" którzy znają wszelakie przepisy budowlane i są w stanie wszystko zrobić lepiej) dzięki Panom biegłym, teraz powiedzcie mi ilu ludzi się wytarło i ten wspaniały nasyp?
Co do samego wypadku, robi wrażenie, nie powiem że nie Rzadko kiedy widuje się żeby samolot tak narozrabiał. Piwko !
Zgłoś
Sielik 2012-12-30, 1:45
No i nagle auto zaczęło iść bokiem
Zgłoś
Black Snake 2012-12-30, 1:46 6
I teraz tłumacz ubezpieczycielowi, że samolot cię pierdolnął...

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
loki_1116 2012-12-30, 1:46
Pierwszy raz widzę, żeby sadistic był szybszy od joemonster BRAWO !

^^
Zgłoś
ErmEr1908 2012-12-30, 1:46 1
Jak to kurwa jest że ludzie wiedzą kiedy zacząć nagrywać podczas jazdy?
"o włączę sobie kamerę może coś ciekawego nagram! o kurwa samolot"
Zgłoś
lotnik_1 2012-12-30, 1:47
Mega rzecz. Szukałem czegoś o tym wypadku. Nie myślałem że znajdę na sadistiku. Chłopaki zgłoście się do ministerstwa o dopłatę za działalność informacyjną
Zgłoś
Szczypiorek 2012-12-30, 2:04
Taa, tylko żeby się nie okazało, że jutro ruscy zapukają do Pana WicieK z informacją, że popełni on zaraz samobójstwo
Zgłoś
Jozekban 2012-12-30, 2:18
Strach się jeździć po tych drogach.

When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Zgłoś
Black Snake 2012-12-30, 2:27 1
@ErmEr1908, rejestrator jazdy. Nagrywa non-stop (stare informacje nadpisuje) dzięki czemu w razie wypadku nie z twojej winy masz dowód jak na prawdę było. Tak ciężko to pojąć? O.o mnie bardziej dziwią kolesie nagrywający sobie telefonem jakieś chuj wie co i nagle jeb.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów