Materiał własny !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@allUp
Nie spinajcie sie tak. Nie każdy musi sie znać na czymś więcej niż malowaniu paznokci i piciu latte.
A ze do wydawania frytek mu więcej nie potrzeba to nie musi różniać pojęć.
Nie spinajcie sie tak. Nie każdy musi sie znać na czymś więcej niż malowaniu paznokci i piciu latte.
A ze do wydawania frytek mu więcej nie potrzeba to nie musi różniać pojęć.
Chuj z wypadkiem. Mi się podoba reakcja kolegi jak i przechodniów. Nigdy nie widziałem u Nas, by tak ludzie dosłownie biegiem lecieli i to raczej nie tylko by "popaczać"
Od +\- 2:25 po lewej stronie widać jak kostucha zapierdala po pacjenta !
Od ostatniego szlifu nauczyłem się jeździć w pełnym kombinezonie. I choćby miało być 40 kurwa stopni, nie zdejmę go!
Dzisiaj napisał/a:
Kupic motor i jezdzic w dresach ja pierdole co za wieś... ja pierdole
Nie kurwa od razu kupić 10 kasków i 7 strojów na każdy dzień tygodnia no i jeszcze 2 na otwarcie i zamknięcie sezonu. Po otwarciu sezonu robić "trasy" do pobliskiej knajpy na kotleta.
Ludzie kupują motocykl by jeździć i prowadzić codzienne życie, a nie napinać się przed lalami.
Dobrze, że "kamerzysta" zachował zimną krew, podjechał, nagrał co trzeba i pojechał dalej.
HistoriaPolskiegoRapu napisał/a:
Motor kurwa, może jeszcze napisz motór Motor to masz w pralce a to jest motocykl wieśniaku
Motor to silnik spalinowy imbecylu. Nie ma to jak chcąc być mądrym pokazać swoją głupotę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów