📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiesz jaka jest różnica między amatorem a zawodowcem na hulajnodze? Że ty masz problem, z którym zostajesz a on ma całe zaplecze i porządne ubezpieczenie.
Co cię ziomuś zszywkami naprawiali gdzie cię składali u weterynarza WTF
Tak się kończy zabawa z takim gównem jak hulajnoga. Prawdziwy facet wsiada albo do auta, albo na choppera, ewentualnie:
zdun napisał/a:
No o? Napisał gdzieś że dał?
Tak! Napisał. Słowo klucz nazbieraliśMY, chyba, że logika kurwą jest...
Przerypane. Rączka po zoperowaniu na prześwietleniu i na zdjęciu ze szwami wygląda, jakby była nadal delikatnie krzywa, a dlaczego choroba nadal się ciągnie? Nie chce się goić? Jeśli tak, to jak długo się z tym borykasz? Kiedy miałeś wypadek?
Przestroga dla innych, żeby nie jeździć tym elektrycznym gównem...
Przestroga dla innych, żeby nie jeździć tym elektrycznym gównem...
Przynajmniej lewa, a nie prawa. Nic Ci nie będzie
będziesz przynajmniej mógł dorabiać jako przepowiadacz pogody. Uszy do góry
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
Weź to upierdol powyżej łokcia i zbiórkę uruchom. Nazbieraliśmy na noge to i na rękę się znajdzie.
z tego wynika że konia będzie musiał walić prawą
ładne szycie ale takie to robia po sekcji na trupie nie mieli nici?
I po chuj jeździć na takich gównach.
Dostał za free taki drogi metal i jeszcze kurwa narzeka... Na złom zarobisz będzie git .., ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów