Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1) Kierujący pojazdem, zbliżając się do przejścia dla pieszych, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu.
2) Kierujący pojazdem, który skręca w drogę poprzeczną, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pieszemu przechodzącemu na skrzyżowaniu przez jezdnię drogi, na którą wjeżdża.
Wina kierowcy bez dwóch zdań, chyba że to reżimowa dziwka to wtedy wszystko może się zdarzyć (pomroczność jasna itp.). Co nie zmienia faktu że cmentarze są pełne tych co mieli pierwszeństwo.
w którym uczestniczyła 35-letnia mieszkanka miasta. Ze wstępnych ustaleń funkcjonariuszy wynika, że kobieta mając ponad 1,5 promila alkoholu w wydychanym powietrzu, wtargnęła na jezdnię w miejscu niedozwolonym
Ja myślę że ta 64-latka ma niezłe plecy że tak próbują ją wybronić z tego, a jest to jej ewidentna wina, miała dość czasu na hamowanie, a hamowała dopiero na pasach jak tą 35 latkę miała już centralnie przed autem, ta 35 lataka jeszcze na chodniku metr przed przejściem się obejrzała i auto dopiero dojeżdżało do skrzyżowania, widocznie oceniła ze zdąży, i tutaj pewnie te 1,5%% odegrało rolę bo na trzeźwo pewnie by się zatrzymała.
Od kiedy to pasy są kurwa miejscem nie dozwolonym ?
Jak po nich ktoś przechodzi
Ja myślę że ta 64-latka ma niezłe plecy że tak próbują ją wybronić z tego, a jest to jej ewidentna wina, miała dość czasu na hamowanie, a hamowała dopiero na pasach jak tą 35 latkę miała już centralnie przed autem, ta 35 lataka jeszcze na chodniku metr przed przejściem się obejrzała i auto dopiero dojeżdżało do skrzyżowania, widocznie oceniła ze zdąży, i tutaj pewnie te 1,5%% odegrało rolę bo na trzeźwo pewnie by się zatrzymała.
Hamowanie to jedno...miała sporo miejsca żeby odbić , jebła by w słupek a nie w człowieka....
Jak kierował Najsztub, Hajto albo inny ważniak z salonów to przechodziła w niedozwolonym i koniec kropka kurwa. Po chuj drążyć temat?
ale to nie byl chrysler 300c, tylko nissan micra, wiec watpie
A policja twierdzi, że poza przejściem w miejscu niedozwolonym. Tak jest we wszystkich artykułach o wypadku.
Pytanie do autora tematu, skąd masz film, jakiś link?
Śmierdzi mi tu wałkiem na kilometr...
tvmalbork.pl/aktualnosci/30906,wtargnela-pod-nadjezdzajacy-samochod-cz...
Od kiedy to pasy są kurwa miejscem nie dozwolonym ?
przyjrzyj się to zauważysz że przez pasy nie przechodzi tylko obok
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów