trochę ich sponiewierało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
droga jak w Polsce.......
Ja chcę jeszcze raz!
Szkoda ze barierek nie bylo ...
bo nie było info ;f
@orenito
oszalałeś, człeku? toż to sadistic, a nie mydełkafa.pl, tak przynajmniej sie rozpierdolili, a wtedy nie byłoby to pewne :/
oszalałeś, człeku? toż to sadistic, a nie mydełkafa.pl, tak przynajmniej sie rozpierdolili, a wtedy nie byłoby to pewne :/
no ok, ale po chuj zaslaniali glowa i rekoma kamere?
Na końcu miga kontrolka [wypadek] w razie jak by sie niezorjentowali.
na końcu miga kontrolka,chyba od awaryjnych - taaa,przepraszają
to kontrolka od awaryjnych - przepraszają
to kontrolka od awaryjnych - przepraszają
pewnie nic im się nie stało, gdyby były barierki mieliby się na co nadziać.
ostatnie sekundy "Hy" pokazali by tam właśnie wypadek kubicy a nie jakieś kurwa po wypadku
niestety nie dali rady kontynuować.
@up bo nie miał kto wypchnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów