📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ale się chłopcy zmówili żeby pedalarza załatwić! Brawo dla nich!
C0C0JUMBO napisał/a:
Jebać gware... Żyjesz w Polsce to się dostosuj z językiem buraku
Prawdziwy Polak potrafi napierdalać językiem ogólnopolskimi jaki i gwarą lub dialektem w zależności od regionu. A Ty murzynku nauczyłeś się języka z telewizji więc morda w kubeł.
Hanysi brzmią jak niepełnosprawni umysłowo
Hefajstos78 napisał/a:
Prawdziwy Polak potrafi napierdalać językiem ogólnopolskimi jaki i gwarą lub dialektem w zależności od regionu. A Ty murzynku nauczyłeś się języka z telewizji więc morda w kubeł.
Zamknij pizdę słoju.
sedziazgred napisał/a:
Zamknij pizdę słoju.
,,to byś wszedła w moje serce" - słój słojowi słojem.
Halman napisał/a:
buraków to sobie poszukaj w polu za białymstokiem podlaski ziemniaku...
Zamknij morde kurwiarzu
Ale urwal
Jak ta gwara mnie drażni Śląska, powinni tą frajernie dołączyć do terytorium Niemiec, skoro nie potrafią po polsku mówić
piter1729 napisał/a:
Jak ta gwara mnie drażni Śląska, powinni tą frajernie dołączyć do terytorium Niemiec, skoro nie potrafią po polsku mówić
Wstawaj zesrałeś się
piter1729 napisał/a:
Dokładnie. O ile łatwiej było by Polsce bez śląska. Jebany rząd na siłę i po trupach będzie spalał węgiel w elektrowniach żeby górnicy nie terroryzowali polski protestami. Wybudować elektrownie atomowe albo inwestować w źródła odnawialne. Śląsk odłączyć od Polski i nie trzeba będzie tej biedoty utrzymywać.
Zaraz jakiś ślązak się zesra że bez nich chuja byśmy mieli a nie prąd no i to jest największa bzdura którą Polski rząd propaguje. Pamiętajmy że elektrownie mogłyby kupować węgiel o prawie połowę taniej z zagranicy ale rząd zabronił tego spółką państwowym bo cała polska ma się dokładać do utrzymania śląska. Wystarczy spojrzeć na roczne raporty magazynów rezerw narodowych. Zamiast zapełniać je niezbędnymi produktami które np. przydałyby się już w tym roku przy epidemii to rząd skupuje węgiel i zapycha nim magazyny. A dlaczego? A no dlatego że zarząd nad rezerwami narodowymi przejął minister energii pod którego podlega górnictwo. W ten sposób pieniędzmi z jednego departamentu wspomógł swój kulejący resort.
Krótko podsumowując: Odłączyć śląsk od Polski i niech żrą węgiel bo przy ich cenach nikt od nich nie kupi. Ewentualnie niech się z cyganami na gruz wymieniają.
C0C0JUMBO napisał/a:
Jebać gware... Żyjesz w Polsce to się dostosuj z językiem buraku
a jak ten zjeb fantastico pisał po chujwiejakiemu to ci się tak kurwa podobało że sobie konia waliłeś
jacy ci ludzie dwulicowi dzisiaj
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów